reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nie ma to jak święta trwające ponad miesiąc..heh ;-) Patryk ma już fotkę z mikołajem Dublińskim.. A za rok też planujemy żywą choinkę..:happy:
Dobranoc laski - Patryk woła... :rofl2:

Mamamatysia....ja tez bede miec zapach zywej choinki........ze swieczki....:tak::tak::-):-):-)...dzis zakupilam dwie...jedna wlasnie o zapachu jodly z domieszka pomaranczy i cynamonu a druga o zapachu czeresni z cynamonem ......:-)

Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A ja jednak otworzyłam to winko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ehhh, człowieku ... puchu marny .... :sorry:
Ale za to żeby nie mieć podwójnych wyrzutów sumienia zrobiłam sobie caprese :tak:

Choinka??? W listopadzie??? Świat oszalał :eek::eek::eek:

mamstud
zazdroszczę niani. Oby Wam służyła pomocą tak długo jak będzie trzeba :tak:

A ja jednak otworzyłam to winko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ehhh, człowieku ... puchu marny .... :sorry:
Ale za to żeby nie mieć podwójnych wyrzutów sumienia zrobiłam sobie caprese :tak:

Choinka??? W listopadzie??? Świat oszalał :eek::eek::eek:

mamstud
zazdroszczę niani. Oby Wam służyła pomocą tak długo jak będzie trzeba :tak:

A ze swieza bazylia......:confused2::confused2::confused2:.....bo ja luuubie wlasnie ze swieza.....mniam...:-)

A u nas wlasnie wczoraj przystroili cale miasteczko...noszzzzzzz pieknie...wogole stamford jest no jakby to powiedzie wyglada jak starowka w Warszawie......a z mezem sobie spacerowalismy tak po 16stej wiec juz sie sciemnialo no i cuuudo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry