reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jolu, ja za te body zapłaciłam 13,90 za sztukę w normalnym sklepie :eek: Fakt, w Radomiu, ale Radom potrafi być droższy od Warszawy (mam na myśli sklepy spożywcze, monopolowe itp ...)
Dlaczego wspomniałam o monopolowych :baffled:

reklama
Joluś bardzo się cieszę z Wami o.k. Mam nadzieję, że już Ci lepiej. Wiem co przeżywasz... No może mi się wydaje, że wiem... Ja też w pewnym momencie nie najlepiej się czułam... I dlatego w końcu wylądowałam u teściów... A Ty...? Jesteś goda podziwu:tak::tak::tak:!!!

Jolu, ja za te body zapłaciłam 13,90 za sztukę w normalnym sklepie :eek: Fakt, w Radomiu, ale Radom potrafi być droższy od Warszawy (mam na myśli sklepy spożywcze, monopolowe itp ...)
Dlaczego wspomniałam o monopolowych :baffled:

Ja w Legionowie zaplacilam 14.90 i 15.90zl.......i to ten sklep nie jest taki tani......
Wiem ze ten koles ma drogo ale one sa takie sliczne no i wogole super sie piora.....tak tylko Ci wstawilam :sorry:

Uspokój sie kobieto.Wiem o co Ci chodzi.
Sławka szef ma choinkę cały rok . W czerwcu chłopaki go zapytaIi kiedy rozbierze to powiedział,ze juz się nie opłaca bo zaraz grudzień będzie. No i mamy grudzień i szefa choinka na czasie.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rewelacja!
Nie wiedziałam, że M.K. ma choinkę cały rok. Sławek nic mi nie mówił:wściekła/y:!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry