M
Marzena80
Gość
no do kompletu jeszcze jednej córki mu brakujeWypIułamBiedny ten Sławek,na same dzieci by pracował.
! ale to nie u mnie
!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no do kompletu jeszcze jednej córki mu brakujeWypIułamBiedny ten Sławek,na same dzieci by pracował.
! ale to nie u mnie
!hmmmm, ciasto... nie... piję piwo to wolałabym kabanosy, pizze albo chipsy!
m&m's gdzie jesteś? Ty mnie rozumiesz prawda???

a ja w ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów. żadnych zachcianek, żadnych mdłości, wymiotów, cycki mi się nie powiększyły, nic kompletnie! tylko @ nie miałam. nawet od papierosów mnie nie odrzuciło!

a ja w ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów. żadnych zachcianek, żadnych mdłości, wymiotów, cycki mi się nie powiększyły, nic kompletnie! tylko @ nie miałam. nawet od papierosów mnie nie odrzuciło!

bratnia dusza!!!och slońce ty moje, jak pierwszy raz napisłaś o tych kabanosach - 20 stron temu to od razu sobie pomyślałam że JA TEŻ!!!!!!!!![]()
dobry jest, no nie???Ja tak samo miałam w obu ciążach.Dobry specjaIista robił nam dzieci![]()
nie no widzisz, że specjalista robitoś Ty jakiś fenomen ciążowy ;-)![]()
!!!a ja w ciąży nie miałam absolutnie żadnych objawów. żadnych zachcianek, żadnych mdłości, wymiotów, cycki mi się nie powiększyły, nic kompletnie! tylko @ nie miałam. nawet od papierosów mnie nie odrzuciło!

i jakbym potem przytyła to przynajmniej nie tak dużo by było!to może my siostrami jesteśmyMarzenko, JA TEŻ JA TEŻ JA TEŻ!! hi hi hi![]()
?a ja żałuję, że nie wymiotowałam. dziewczyny pisały, że po kilka kg zrzuciły wtedyi jakbym potem przytyła to przynajmniej nie tak dużo by było!
moniqsan,wróciłaś z zakupów?