Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga km, zobacz ten . To już Iekka przesada.PRINCESS 2W1 NOCNIK - KRZESELKO -TRON KSIEZNICZKI! (838910622) - Aukcje internetowe Allegro

ale ja już wiem co chce.. i nawet różowa wersja tego "mojego" mnie nie zainteresowała;-) Poza tym nocnik za 100 zł to chyba aż nadto wydatek... 300 zł w zyciu bym nie zapłaciła!!!a gdzie tam się siku robi? cena wymiata. nasz kibelek był tańszy!Aga km, zobacz ten . To już Iekka przesada.PRINCESS 2W1 NOCNIK - KRZESELKO -TRON KSIEZNICZKI! (838910622) - Aukcje internetowe Allegro
Aga km, zobacz ten . To już Iekka przesada.PRINCESS 2W1 NOCNIK - KRZESELKO -TRON KSIEZNICZKI! (838910622) - Aukcje internetowe Allegro

nocnik za 300zł????!!!!!!!!!

Matkoooo co to????? Brzydal i drogiAga km, zobacz ten . To już Iekka przesada.PRINCESS 2W1 NOCNIK - KRZESELKO -TRON KSIEZNICZKI! (838910622) - Aukcje internetowe Allegro

nie słuchajcie jej!!! ja ją widziałam w połowie sierpnia! skóra i kości! nie wiem gdzie niby miałoby być 26 kg! ja miałam tylko 20 kg na plusie. i co? dalej mam z 10 kg!Ja tez nie wymiotowalam i przytylam 26 kg,brrr
O JA PIER.....enocnik za 300zł????!!!!!!!!!
![]()