Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowiejesz
, w kazdym razie na 11 do lekarza idziemy to sie dowiem czy to czasem nie oskrzela, bo jak kaszle to czuc z przodu i stylu jak wszystko drzy
, ach te chorby teraz taka pogoda,
, 
, a ja skolei powiedzialam ze zaden zywy karp ktory wejdzie do mojej wanny martwy z niej nie wyjdzie i tak dalej takie tam pierdoly, np zywa a martwa choinka. Szczegoly szcegoliki ale denerwujace, jak sie chce zeby kazdy byl choc troche zadowolony ze swiat. Pomijam juz fakt ze jestem osoba nie wierzaca i swieta jako tako dla mnie nie maja zadnego znaczenia, a denerwuje sie jakby to bylo wydarzenie na skale tysiaclecia
, wiec zostajemy i planujemy na przyszly rok bo teraz kazda z nas ma juz dzieci a ja bede z dwojka bedzie super
, do tesciow to tylko na obiad 25 zawsze jezdzilismy bo tam tak dziwnie nie jak w domu:-), a w tym roku, bedziemy my z mezem moja przyjaciolka od przedszkola z rodzinnych stron i SKYPE hahahaha a po drogiej stronie kamerki cala rodzinka:-)