reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a co zrobił???
Jak zawsze poszło o dane słowo:sorry:.Od tygodnia umawiamy się,że pojedziemy na giełdę kwiatową po dekoracje(ostatnio ględził, że tak mało świątecznie).Na dzisiaj miałam zamówiona paletę Poincesji i wczoraj kilka razy mu mówię, że trzeba podjechać odebrać bo od jutra mrozy i raczej o 6 rano z Filipem nie pojadę.A on oczywiście "wielkie oczy" jaka giełda on nic nie wie i tak kłóce się z nim do 9.Wreszcie nie wytrzymałam spakowałam Filipa i wybyłam na miasto wróciłam o 14 nakarmiłam małego i znów wybyłam.Odreagowałam. A on zadzwonił i powiedział żebym wzięła sobie laptopa:eek:

Roxy jak się we dwie umówimy i doniej pojedziemy to będzie dobrze! Zawsze jedna zajmie się pozostałą gromadką...
Świetny pomysł:-):-):-):-):-)

Mmatysia ale fajnie- mi też by się parę kursów przydało ale ani czasu ani kasy:eek: Powodzonka życzę :tak: i samych pachnących klientów/pacjentów :-D
Dziękuję. A klienta miałam do tej pory tylko jednego niepachnącego:eek:.Jak miałam gabinet w hotelu to przyszedł Izraelczyk:baffled::baffled::baffled: nawet teraz jak to pisze to mnie w nosie kreci:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry