M
Marzena80
Gość
tak, tak zięcia poznam!!!moge i ja się dołączyć mam niedaleko ale stoje w kolejce do masażu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, tak zięcia poznam!!!moge i ja się dołączyć mam niedaleko ale stoje w kolejce do masażu![]()
Jak zawsze poszło o dane słowoa co zrobił???
.Od tygodnia umawiamy się,że pojedziemy na giełdę kwiatową po dekoracje(ostatnio ględził, że tak mało świątecznie).Na dzisiaj miałam zamówiona paletę Poincesji i wczoraj kilka razy mu mówię, że trzeba podjechać odebrać bo od jutra mrozy i raczej o 6 rano z Filipem nie pojadę.A on oczywiście "wielkie oczy" jaka giełda on nic nie wie i tak kłóce się z nim do 9.Wreszcie nie wytrzymałam spakowałam Filipa i wybyłam na miasto wróciłam o 14 nakarmiłam małego i znów wybyłam.Odreagowałam. A on zadzwonił i powiedział żebym wzięła sobie laptopa
Pewnie,im wiecej tym lepiej:-)moge i ja się dołączyć mam niedaleko ale stoje w kolejce do masażu![]()

około 20 zbiera się klub AAmalinka, kasia, roxy, marzenka - ale wy tu dajecie...i dziekuje za mile przywitanie... musze sie wklejic...dokladnie ruch jak w rzymie...

obędzie się z bujaniaMarzena to polączymy to z kursem dobrego wychowania dla mojej małej![]()

A co sie tu dzialo wczorajmalinka, kasia, roxy, marzenka - ale wy tu dajecie...i dziekuje za mile przywitanie... musze sie wklejic...dokladnie ruch jak w rzymie...

ale bylo superowo,ja dlatego niewyspana dzisiaj jestem
Świetny pomysł:-):-):-):-):-)Roxy jak się we dwie umówimy i doniej pojedziemy to będzie dobrze! Zawsze jedna zajmie się pozostałą gromadką...
Dziękuję. A klienta miałam do tej pory tylko jednego niepachnącegoMmatysia ale fajnie- mi też by się parę kursów przydało ale ani czasu ani kasyPowodzonka życzę
i samych pachnących klientów/pacjentów
![]()
.Jak miałam gabinet w hotelu to przyszedł Izraelczyk

nawet teraz jak to pisze to mnie w nosie kreci
Ja mysle ze po swietach,bo teraz to wszyscy zaganianidobrze że Mamamatysia ma duży domek to kiedy
Zreszta mamamatysia musi wyrazic zgode
;-)