Witam wieczorkiem z kupkiem goracej czekolady.....
Dziekuje Wam za kazde slowa pociechy....
Po pierwsze...
Roxy...widze ze Marzena juz Ci napisala jak sie cytuje...ja robie tak samo ..poprostu klikam na +....i tak kilka razy w zaleznoscie co chce zacytowac...tylko niestety kopiuja sie zale odpowiedzi..no i ja zawsze wycinam to co mnie nie interesuje....no bo wiesz..robie wedlug regulaminu bb...:-):-):-)
Po drugie
Aga.k.m......dzionek u nas taki sobie...dziewczyny mozna najczesciej zobaczyc z raczkami w gorze.....no a jesli jestem przy nich nie dalej niz pol metra to tez jest w miare....

..no normalnie chyba ktos mi dzieci podmienil....

A jesli chodzi o spanie..to narazie spia...jeszcze nie sa w lozeczku a w lezaczkach...probowalam przelozyc Amelie no i skonczylo sie to wielkim rykiem....
Zobacze tylko jak dlugo pospia bo od 1szej nie spaly ni i jak juz im dawalam kaszke (lyzeczka) to juz mi usypialy.....no ale znajac zycie to niedlugo sie ktoras obudzi i bedzie tak jak zeszlych nocy.....
Marzenko...pytalas mnie czy nie mam opcji postawienia lozeczek w roznych pokojach....otoz nasze mieszkanie ktore wynajmujemy ma 1 sypialnie , living room, kuchnie no i po schodach wchodzi sie na antresole....jest duza bo ma powierzchie okolo 25 metrow no ale to nie jest pokoj zamkniety drzwiami...mamy zamiar teraz zrobic sobie tam sypialnie a w tej co teraz spimy bedzie pokoj dziewczyn bo trzeba rozstawic nastepne lozeczko....
np ale to chyba tylko tak do czerwca bo planujemy zmienic mieszkanie na jakis domek z ogrodkiem...no ale zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie w praniu....
Dziewczyny mi tez by sie masaz przydal b o tak jak mnie bola plecy to jeszcze nigdy mnie nie bolaly...tu w odcinku ledzwiowym..no jest poprostu tragedia...:-

-(
Tsarino.....ja widzialam takie cosik do podawania lekow.....w szpitalu tez takich tutaj uzywali jak Amelia miala operacje i dostawala srodki przeciwbolowe.....poweim ze super sie sprawdzalo....oczywiscie dla dzieci ktore ssa smoczki....