Ojjj,nie kuśNoooooooooooooooooooooooooooo:-):-):-)
A tak w ogóle to ja może na "zlot"(o ile dojdzie do skutku)to stół do masażu wezmę. Robię tez rewelacyjne zabiegi na ciało:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojjj,nie kuśNoooooooooooooooooooooooooooo:-):-):-)
A tak w ogóle to ja może na "zlot"(o ile dojdzie do skutku)to stół do masażu wezmę. Robię tez rewelacyjne zabiegi na ciało:-)

dla Ciebie free!A Marzenko...wogole to widzialam ze proponowalas sie jako osoba odzwyczajajaca od lulania nasze maluchy...a ile dniowki biezesz.........
A gdzie m&m;s....no Moniqsan usprawiedliwiona bo ma tesciow w domku.....
szkoda ze ja tak daleko mieszkam bo na parapetowke z checia bym wpadla....
Noooooo,ja tezumawiamy sie na bank,bo mi kregoslup siada
Ja myse że bedziemy sie zgadywac po Nowym Roku,co Wy na to?

no to ile?Marzenko...waga uruchomiona...pomiary byly...:-)
tak to się zgadza! ale nie wiedziałam, że tak w regulaminie pisze, nie czytałamA w regulaminie tak jest...zeby wycinac z cytowanych postow to co nam nie jest potrzebne bo to zasmieca bb....zreszta wiesz jak jest..czasami Ci jest potrzeba zacytowac jedno zdanko a post jest na pol strony....![]()

Słuchaj ja masowałam 8 z 11 piłkarzy reprezentacji podrządty kobietko to lepiej zacieraj ręce bo nie dasz nam rady![]()
.Fakt później przez dwa dni nawet szklanki nie chwyciłam bo tak mi miesnie siadały ale zaprawę mam:-)Wy się dogadajcie i dajcie znać dzień wcześniej:-)Noooooo,ja tezumawiamy sie na bank,bo mi kregoslup siada
Ja myse że bedziemy sie zgadywac po Nowym Roku,co Wy na to?
żona mojego męża......no i Kto tam jescze z Warszawy jest....????
to trzeba było tak od razu że nie czytałaś regulaminu , ja też nietak to się zgadza! ale nie wiedziałam, że tak w regulaminie pisze, nie czytałam![]()

żona mojego męża...
no to ile?
tak to się zgadza! ale nie wiedziałam, że tak w regulaminie pisze, nie czytałam![]()