Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
panna I.....

...z nia nieeeeeeJoluś no ile wyszło ???? to ja napisze ile u mnie % he he to się pośmiejemy![]()

u Joli pisało error![]()

Odchudzające, modelujące,ujędrniające, brązujące,relaksujące,rewitalizujące.Mmatysia zabiegi na ciało???
Odchudzające???
Bo ja starszanie tłusta jestem![]()
Reprezentację TurcjiWooow,kurcze takie ciacha masowałaśWłasnie tak zrobimy
![]()

.Ja też nie czytałamNo kurcze..prawie rok na forum i regulaminu nie czytalyscie.....
Mamamatysia....boniu ale zazdroszcze dziewczynom....ja tez chce....ja tez....![]()

NIE!!! Ja już ponad rok!No kurcze..prawie rok na forum i regulaminu nie czytalyscie.....![]()
To do Katowic przyjedzMamamatysia....boniu ale zazdroszcze dziewczynom....ja tez chce....ja tez....![]()
Co tam w tej Warszawie będziesz robiła??? Z teściową się spotykała??? Wstyd się przyznać, ale ja w Warszawie nigdy nie byłam...
A co... nie widziałaś...?No nie tłuściochy się licytują![]()
wiesz co z wami to się nie da pisac. Piszę po jednym zdaniu i co chwile trace wątek ale no normalnie nie mogę się oderwać a zaraz mąż wraca z pracyNo nie tłuściochy się licytują
Malinko,jak Ci idzie pisanie?

no nic powiem że to taki trudne że nie zdążyłam nic w domu zrobić ;-)a prace pewnie będę do rana pisać 
ooo to ja się na te zapisujeOdchudzające, modelujące,ujędrniające, brązujące,relaksujące,rewitalizujące.
Paula u nas wiczorami wesoło jest!!! Zostań już tutaj!!!cos mi sie zawiesilo i nie widzialam nowych postow...
marzenk ty to powalajaca jestes...
No nie tłuściochy się licytują
Malinko,jak Ci idzie pisanie?