reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-D:-D:-D:-D Da się ale efektu nie będzie:-D:-D:-D.Jest zabieg, który modeluje, brązuje i relaksuje i podobno oducza jedzenia czekolady ale to nie naukowao zbadane tylko klientki mówiły-taki efekt uboczny:eek:
ja poproszę ten zabieg! głównie proszę się skupić na brązującej części i modelującej... jakby było co modelować...:wściekła/y: da się modelować kupę tłuszczu???:eek:

jolu wiesz te nowe staniczki z wkladkami i kamizeleczka z mojego A zrobilo sie dosc spore B.:-D:-D:-D..hihihihi dziekuje kochana jestes
az moj M byl w szoku:szok:

No to ja tez bym chciala miec takie male A......:tak::tak::tak::tak::tak:
No a M niech ma oczy na bacznosci bo miec taka wystrzalowa zonke ...:-):-)

:-)Złote tarasy odwiedzcie:-)

No wlasnie zapomialam o Zlotych tarasach...super....

Malinko tylko Ty tam przez przypadek w pracy ktora piszesz nie skopiuj jakiej wiadomosci z bb....:-D:-D:-D
he he he no pilnuje sięj ak mogę :-D:-D:-D

moj nocki w pracy wiec moge poszalec z wami...gorzej w dzien zaraz skrzeczy jak stare drzwi...:wściekła/y:
mój już dawno nocek nie miał :-(ale z drugiej strony to dobrze bo jak wraca z popoludniowek a ja przez ten klub AA to już w stanie nie jestem żeby sie dzieckiem zająć:zawstydzona/y: to mąż przejmuje czuwanie a tak jakby miał nocke to na AA już bym się nie pisała :-D

jak wam nie wstawi to ja wam pokażę!
pokaż, pokaż :tak:;-):tak:

reklama
No to bedziesz musiala byc dla niego bardzo mila.....:-D:-D:-D

a ja lubie Arkadie.....:-)

Paula...dawaj fotke dziewczynom to zobaczy z kim maja do czynienia....jestes im to winna za tak dlugie nie udzielanie sie tutaj.....:tak::tak::tak:
No i zdjecie Malinki w odpowiednim dziale.....dawaj , dawaj....

juz juz wstawiam....:-)

Załączniki

• zakupy 005.jpg
    zakupy 005.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 42

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry