Confi
Mamusia Damianka :)
tera!!!zara!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tera!!!zara!
Znowu??? A z kim? Z Nickiem?

ja nie znosze tego tasiemca nie wiem o co chodz... 2 tygodnie kreca na schodach scenkeno nie mogę toż to tutaj same fanki "Mody na Kicz"![]()

hmm - czyli Twoje dochodzenie jest nad wyraz ciekawe ;-)![]()

o w mordę...a my narzekamy na brak dobrych komediiByla z Nickiem, pozniej z Ridgem a teraz jest na razie sama bo Ridge sobie znalazl inna a Nick jest z Taylor i beda miec dzidziusia...no ale ciaza ivf no i jajeczko jakos tak sie stalo ze jest od Brook.....![]()

Byla z Nickiem, pozniej z Ridgem a teraz jest na razie sama bo Ridge sobie znalazl inna a Nick jest z Taylor i beda miec dzidziusia...no ale ciaza ivf no i jajeczko jakos tak sie stalo ze jest od Brook.....![]()

ale wszystkie wiecie o co chodzi!!!patrz jaka obcykana![]()
ale tam wystarczy jeden odcinek w miesiącu obejrzeć...ja nie znosze tego tasiemca nie wiem o co chodz... 2 tygodnie kreca na schodach scenke![]()

:-):-):-)

Byla z Nickiem, pozniej z Ridgem a teraz jest na razie sama bo Ridge sobie znalazl inna a Nick jest z Taylor i beda miec dzidziusia...no ale ciaza ivf no i jajeczko jakos tak sie stalo ze jest od Brook.....![]()

i ty się w tym łapieszto juz meksyk..albo czeski film....:-)o w mordę...a my narzekamy na brak dobrych komedii![]()