moniqsan
Fanka BB :)
Nie chce mu kupić rakiety bo chce Ieciec w kosmos![]()

Nieeee!

No proszę Cię! 
Od dziś Twój syn jest moim idolem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chce mu kupić rakiety bo chce Ieciec w kosmos![]()

No proszę Cię! 

a jakbyś widziała jak się ze wszystkim uwjałam, żeby zaległości nie miećniezłe jesteśmy forum przede wszystkim![]()
!moniqsan a tobie musze podziekowac uratowalas mi "tylek" nawet nie wiedzac , wczoraj nagle wpadli do nas znajomi, a ja nic dla nich do jedzenia nie mialam ale byly ziemniaku i kurczakczyli zrobilam to co ty na obiado koalcje pare dni temu zapiekane ziemniaki i kurczak. Wszyscy byli zachwyceni ja tez a najbardziej tymi ziemniaki. ;-)

ja musiałam się dziś ogolić tu i tam więc mi trochę zeszło ale też się uwijałam ha ha :-)a jakbyś widziała jak się ze wszystkim uwjałam, żeby zaległości nie mieć!
a efekt zobaczę rano bo teraz ciemno 

no ja też nie mogę się doczekać drugiej tury "prezentów".. ponoć w przyszłym tygodniu kolejna dostawa![]()

Mówię, Ci komediant z niego .Często cos wydziwia aIe teraz nic smiesznego nie pamietam.Nie mogę się doczekac na ta druga gadułe.
Nieeee!No proszę Cię!
Od dziś Twój syn jest moim idolem![]()
Sławka nie ma to ja to mam w d...!ja musiałam się dziś ogolić tu i tam więc mi trochę zeszło ale też się uwijałam ha ha :-)a efekt zobaczę rano bo teraz ciemno
![]()