Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-frown::-
frown: ja chyba jeszcze bardziej.
Od porodu nie byłam nigdzie poza domem sama bez dziecka. Oczywiście kilku (2-3) zakupów żywieniowych w supermarkecie nie liczę (Lili została z tatą). Nie mamy jej z kim zostawić![]()
ale to dobrze
Roxy udanej imperki i małego kaca
;-)MATKO BOSKA WAAAAAAAAAAAAAAARIATKI, CHYBA WASZE DZIECI SA ZAGZRECZNE, DO JUTRA MI ZAJMIE NADRABIANIE WAS![]()

!!! Jak możesz wybierać impreze z facetem, zamiast pogaduch z nami - awangardowymi aktywistkami!!!Nie mogę się doczekaća ja pakuje fotki do odpowiedniego dzialu - czyli to co dostalam i to co kupilam wczoraj dla Jadźki ;-)![]()

Mysię,ze nie bedzie mu to przeszkadzało.Dobra pakuj go... Tylko mu powiedz, że będzie miał różówy pokój z siostrąBo już teraz tapety zmieniać nie będę
![]()
U mnie nie Iepiej. Nie Iicze dwóch samodzieInych wyjsć na pogrzeby.:-frown::-
frown: ja chyba jeszcze bardziej.
Od porodu nie byłam nigdzie poza domem sama bez dziecka. Oczywiście kilku (2-3) zakupów żywieniowych w supermarkecie nie liczę (Lili została z tatą). Nie mamy jej z kim zostawić![]()
Nie chce mu kupić rakiety bo chce Ieciec w kosmosBoże
Coś Ty mu zrobiła???
Nie dałaś Mamby? Nie mógł powiedzieć: "Mam i ja"???![]()

moniu kofana dziekuje\napijmy sie czegos , bo na trzezwo ciezko mi bedzie ::-) jeszcze raz Wariatki