monika1977
Fanka BB :)
Marzenko ,mój starszak oswiadczyI mi wIasni,ze chce inna mamę
Jesteś gotowa przyjąc pod swoj dach syna Twojego męza?
Jesteś gotowa przyjąc pod swoj dach syna Twojego męza?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś gotowa przyjąc pod swoj dach syna Twojego męza?Ja dzisiaj dalam Krzysiowi pierwszy raz kleik ryzowy na mleczku z cycusia jadl jak szalony:-)
Dawalam mu lyzeczka na gesto zjadl jakies 100ml pozniej po kapieli dopchal sie jeszcze cycem jestem ciekawa czy pospi dluzej bez przerwy niz 3h![]()

Chyba dlatego że nie ruszyłam od porodu laktatora (nie był mi potrzebny) i jakoś nie wyobrażałam sobie zaczynać przygody z pompą dopiero teraz. Poza tym podobno kaszki nie wychodzą na gęsto (to normalalne, enzymy płynów fizjologicznych je rozrzedzają, tak samo jak ślina, ja zawsze uważam żeby nie przenieść Lilijki ślinki do miseczki). No i tym sposobem korzystam z gotowców 
Po chwili okazało się że ona zasypia

O 19:20 karmiłam ją już w śpiochach (bez kąpieli) cysiem. O 19:30 zasnęła
Robię takie miny, bo ona zwykle zasypiała najwcześniej w okolicach 21
Chyba dał się jej we znaki wcześnie rozpoczęty dzień (przed 8). Bo tak to wylegujemy się w łóżku do 10-11 
Dobra pakuj go... Tylko mu powiedz, że będzie miał różówy pokój z siostrąMarzenko ,mój starszak oswiadczyI mi wIasni,ze chce inna mamęJesteś gotowa przyjąc pod swoj dach syna Twojego męza?
Bo już teraz tapety zmieniać nie będę
Mamstud, zazdroszcze tego wyjscia. Kurcze,ja to prawdziwa kura domowa jestem. :-(

Po chwili okazało się że ona zasypia

O 19:20 karmiłam ją już w śpiochach (bez kąpieli) cysiem. O 19:30 zasnęła
Robię takie miny, bo ona zwykle zasypiała najwcześniej w okolicach 21
Chyba dał się jej we znaki wcześnie rozpoczęty dzień (przed 8). Bo tak to wylegujemy się w łóżku do 10-11
[/QUOTE]

Witam eIuniu,myśIaIam o Tobie. Przyjemnej Iektury.MATKO BOSKA WAAAAAAAAAAAAAAARIATKI, CHYBA WASZE DZIECI SA ZAGZRECZNE, DO JUTRA MI ZAJMIE NADRABIANIE WAS![]()
Marzenko ,mój starszak oswiadczyI mi wIasni,ze chce inna mamęJesteś gotowa przyjąc pod swoj dach syna Twojego męza?

nie dam rady dzisiaj wiecej zdjec wkleic
wypije Wasze zdróweczko
Buziolki dla wszystkich,lece,papapapa:-)