reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja dzisiaj dalam Krzysiowi pierwszy raz kleik ryzowy na mleczku z cycusia jadl jak szalony:-)
Dawalam mu lyzeczka na gesto zjadl jakies 100ml pozniej po kapieli dopchal sie jeszcze cycem jestem ciekawa czy pospi dluzej bez przerwy niz 3h:tak:

Gratulacje dla Krzysia!!!
Niezła jesteś.
Mnie niestety dopadł leń pod tym względem. Daję gotowe owocowe mleczno-ryżowe kaszki i dodaję jakieś owocki ze słoiczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chyba dlatego że nie ruszyłam od porodu laktatora (nie był mi potrzebny) i jakoś nie wyobrażałam sobie zaczynać przygody z pompą dopiero teraz. Poza tym podobno kaszki nie wychodzą na gęsto (to normalalne, enzymy płynów fizjologicznych je rozrzedzają, tak samo jak ślina, ja zawsze uważam żeby nie przenieść Lilijki ślinki do miseczki). No i tym sposobem korzystam z gotowców :sorry:

A ja dawałam dziś Liliance kaszkę około 18:45. Jakoś dziwnie jadła i strasznie długo. Siedziała u taty na kolankach. Po jakimś czasie zaczę ła kłaść policzek na barku i wszystko jej za każdym razem wylatywało :eek: Po chwili okazało się że ona zasypia:shocked2::shocked2::shocked2: O 19:20 karmiłam ją już w śpiochach (bez kąpieli) cysiem. O 19:30 zasnęła :eek: Robię takie miny, bo ona zwykle zasypiała najwcześniej w okolicach 21 :szok: Chyba dał się jej we znaki wcześnie rozpoczęty dzień (przed 8). Bo tak to wylegujemy się w łóżku do 10-11 :sorry:

A ja dawałam dziś Liliance kaszkę około 18:45. Jakoś dziwnie jadła i strasznie długo. Siedziała u taty na kolankach. Po jakimś czasie zaczę ła kłaść policzek na barku i wszystko jej za każdym razem wylatywało :eek: Po chwili okazało się że ona zasypia:shocked2::shocked2::shocked2: O 19:20 karmiłam ją już w śpiochach (bez kąpieli) cysiem. O 19:30 zasnęła :eek: Robię takie miny, bo ona zwykle zasypiała najwcześniej w okolicach 21 :szok: Chyba dał się jej we znaki wcześnie rozpoczęty dzień (przed 8). Bo tak to wylegujemy się w łóżku do 10-11 :sorry:[/QUOTE]
no dobra jest...:-D:-D:-D
na spiocha jesc...zabawnie wygladalo co?:tak:

mamstud - udanej zabawy

malinka - i ja czekam na Twoją foteczke!!!

a ja pakuje fotki do odpowiedniego dzialu - czyli to co dostalam i to co kupilam wczoraj dla Jadźki ;-):-D

reklama
Dziewczynki ja tylko na chwilke. My dzisiaj niespodziewanie idziemy na imprezke,jestem juz u mamy z dzieciem:-) Huuurraaaa:-D
Barmanko,szalona kobieto;-):-D nie dam rady dzisiaj wiecej zdjec wkleic:sorry:
Kurcze bede tesknic za Wami,na prawde:tak: wypije Wasze zdróweczko:tak: Buziolki dla wszystkich,lece,papapapa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry