reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hm, chapeau bas? Mais moniq, tu es tres gentille! Merci beaucoup!

tres gentil avec moi :-)

pamietam, jak przez pomyłkę kiedyś wtuliłam się w Teścia (On tez jest fanem tego bossa):-D:-D:-D
:-D Już miałam kiedyś o to spytać.
Ale w jakich okolicznościach? Miałaś za zadanie z zamkniętymi oczami znaleźć M? Czy może byłaś pod wpływem ? ...
No, szary Boss jest the best. To moja miłość od pierwszego niuchnięcia :tak: Bo męskie zapachy są z gruntu ... "trudne" takie ostre i ciężkie :sorry:

Barmanka moi znajomi też tak mieli. Na 100% miała byc dzieczynak i co? Urodził się Kacper! Dlatego ja podchodziłam do tego bardzo ostrożnie!!! Też co wizytę pytałam czy nic się nie zmieniło:tak:...

Marzena zrobię jutro przed wyjściem to w niedziele się pokaże:tak: a teraz wybieram pare fotek Gucia bo już dawno go nie było :tak: ale zamieszczę je na zamkniętym ( przepraszam mamy bez dostępu:-()

malinka - no dawaj fotki...

marzenka - moja zasnela ale Niki ja obudzil daje jej jeszcze 30 minut i padnie...

mamstud - kurcze to tak jak ja ostatni raz przed ciaza..bo nie mam z kim zostawic szkrabow a bym sobie poszalala troszke...

no a u nas seans filmowy...Niki zawziecie oglada Batmana na TVN i nic nie moge zobaczyc... was czytam ale ciezko jedna reka pisac jak Natka siedzi i ciaga za wlosy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry