• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hm, chapeau bas? Mais moniq, tu es tres gentille! Merci beaucoup!

tres gentil avec moi :-)

pamietam, jak przez pomyłkę kiedyś wtuliłam się w Teścia (On tez jest fanem tego bossa):-D:-D:-D
:-D Już miałam kiedyś o to spytać.
Ale w jakich okolicznościach? Miałaś za zadanie z zamkniętymi oczami znaleźć M? Czy może byłaś pod wpływem ? ...
No, szary Boss jest the best. To moja miłość od pierwszego niuchnięcia :tak: Bo męskie zapachy są z gruntu ... "trudne" takie ostre i ciężkie :sorry:

Barmanka moi znajomi też tak mieli. Na 100% miała byc dzieczynak i co? Urodził się Kacper! Dlatego ja podchodziłam do tego bardzo ostrożnie!!! Też co wizytę pytałam czy nic się nie zmieniło:tak:...

Marzena zrobię jutro przed wyjściem to w niedziele się pokaże:tak: a teraz wybieram pare fotek Gucia bo już dawno go nie było :tak: ale zamieszczę je na zamkniętym ( przepraszam mamy bez dostępu:-()

malinka - no dawaj fotki...

marzenka - moja zasnela ale Niki ja obudzil daje jej jeszcze 30 minut i padnie...

mamstud - kurcze to tak jak ja ostatni raz przed ciaza..bo nie mam z kim zostawic szkrabow a bym sobie poszalala troszke...

no a u nas seans filmowy...Niki zawziecie oglada Batmana na TVN i nic nie moge zobaczyc... was czytam ale ciezko jedna reka pisac jak Natka siedzi i ciaga za wlosy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry