reklama

Mamy majowe 2009

aga :-)
To jest również mój ulubiony :tak:
Raz w roku być musi :-D

No i świetny jest też Sephora: Giorgio Armani Armani Code: Men's Fragrance

Noooo Moniq - cieszy mnie, że mamy "podobnego" nosa do zapachów:-):-):-). Koniecznie muszę sprawdzić Giorgio Armaniego:tak::tak::tak: Ale i tak szarego bossa chyba nic nie przebije... skoro i moj M i Twój muszą przez nas do niego wracać;-):tak:...

pamietam, jak przez pomyłkę kiedyś wtuliłam się w Teścia (On tez jest fanem tego bossa):-D:-D:-D

Kasiu - to chyba rozwiałyśmy Ci problem... Ale ja bym Ci proponowała kupić szarego dla swojego męża (co byś się pozniej w szwagra nie wtulała;-)) ;-):-D a szwagrowi...coś w zastępstwie może Mexx (MEXX ICE TOUCH MEN ZESTAW WODA TOALETOWA 30 ML + ŻEL POD PRYSZNIC 50 ML + DEZODORANT 50 ML SPRAY, MEXX MEN WODA TOALETOWA 75 ML SPRAY)

reklama
jejuś laseczki jeszcze tylko 4 dni i lecimy do Domku , ale się cieszę :-D:-D
jak szalona latam po sklepach kupuje ostatnie ciuszki na dupke na święta, przynajmniej jest okazja by kupić sobie coś nowego;-), przy okazji wychacze jakieś ciuszki dla dzieciaków :tak:

a powiem wam szczerze że jakoś nie czuje że mam lecieć do Polski...no jakoś tak dziwnie mi to wytłumaczyć jest... wiem że polecimy, ale nie czuje tego że to już za 4 dni :sorry:

a teraz mam newsa :cool2:
moja koleżanka co miała termin porody na święta dziś urodziła.... usg wskazywało na dziewczynkę... zachcianki na dziewczynkę... wyprawka na dziewczynkę... a urodził się siusiak - dacie wiarę?? :rofl2::rofl2::-D:-D:-D
normalnie gęsią skórkę miałam jak dostałam telefon... a ze śmiechu to się posikałam jak dowiedziałam się że jej mąż lata po sklepach w poszukiwaniu niebieskich ciuszków :rofl2::rofl2: (bo ja swoje wywiozłam do Pl - no bo jak miała mieć dziewczynkę to po co miałam tu trzymać ciuszki po Marcelku;-))

barmanko - kurcze...ja już 2-gi raz słyszałam w tym miesiącu o takim jajoo :-D:-D:-D. Nieźle - a to mieli niespodzianke, a tatuś pozna garderobę bobo od podstaw.

Dlatego My za kazdym razem pytaliśmy naszej gin - "ale napewno?"...no i sam fakt, że moja gin jest bardzo ostrożna w ustalaniu plci - dowiedzieliśmy sie o Jadze dopiero w marcu (a podejrzenie "szparki" było juz pod koniec grudnia;-):-D)... ale mimo wszystko człek omylnym jest:tak::tak::tak:

mówisz, że "nie czujesz" tego wyjazdu?? Spokojnie - poczujesz go w trakcie, a jak juz będziesz na naszej polskiej ziemi - to dopiero bedzie RAJ ;-):-D

:-D:-D:-D

Kasiu a wlasnie mialam zapytac jak kurczczek smakowal.....bo moje dziewczyny wczoraj jadly i poraz pierwszy zjadly po 250ml obiadku....:tak::tak:
a wiesz że właśnie smakował ale on nigdy 250 to nie zjadł :shocked2:dla niego 120 to sporo i właśnie prawie tyle zjadł taj zupki mam jeszcze 4 porcje zamrożone więc ok :tak:
teraz tą z morelą będę gotować ;-)

Hej dziewczynki witam ponownie:-)

Ja dzisiaj dalam Krzysiowi pierwszy raz kleik ryzowy na mleczku z cycusia jadl jak szalony:-)
Dawalam mu lyzeczka na gesto zjadl jakies 100ml pozniej po kapieli dopchal sie jeszcze cycem jestem ciekawa czy pospi dluzej bez przerwy niz 3h:tak:
Czytalam,ze poruszalyscie temat paszportow my wyrabialismy latem tez uwazam ze to glupota,:tak:Ani wyrabialismy jak miala roczek i w tym momencie juz jest niepodobna do siebie na zdieciu i na upartego moglby sie ktos przyczepic z kontrolujacych:tak:
U nas jedna tura pierniczkow juz upieczona jutro wstawie fotki:tak:

Melduję się :tak:
Fryzjer zaliczony- myśle że wyglądam git :tak:
A jutra idę podensować - w końcu - boże ale będzie wstyd ja już nie pamiętam jak się tańczy:zawstydzona/y: Dziś przyjeżdża do mnie moja przyjaciółka więc później mnie nie będzie:-(
tak czy tak myślę że klub AA otwarty a jak nie to ja otwieram z drinem- ktoś jeszcze ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry