reklama

Mamy majowe 2009

aga :-)

No i jak jest z tym paszportem?
Kiedy trzeba będzie go wymienić (bo w teorii, to wtedy kiedy dziecko się zmieni, czyli co chwilę ? :eek:) :crazy:
Rozumiem że potrzebne zdjęcie, wniosek, coś jeszcze?
Jak długo czekaliście?

Moniqsan....u nas w ambasadzie powiedzieli ze co 12 miesiecy trzeba zaktualizowac zdjecie....
A sklada sie wszedzie tak samo...zdjecie do paszportu (trzeba zaznaczyc u fotografa), wniosek no i oczywiscie oplata....
A z czekaniem to zalezy gdzie....np. my teraz bedziemy w styczniu wymieniac dziewczynom paszporty no i w Legionowie czy Nowym Dworze czeka sie okolo 8 tygodni...:shocked2::shocked2::shocked2:, ale np juz w Ciechanowie tylko 4....no ale trzeba zlozyc w swoim powiecie....

reklama
Moniqsan....u nas w ambasadzie powiedzieli ze co 12 miesiecy trzeba zaktualizowac zdjecie....
A sklada sie wszedzie tak samo...zdjecie do paszportu (trzeba zaznaczyc u fotografa), wniosek no i oczywiscie oplata....
A z czekaniem to zalezy gdzie....np. my teraz bedziemy w styczniu wymieniac dziewczynom paszporty no i w Legionowie czy Nowym Dworze czeka sie okolo 8 tygodni...:shocked2::shocked2::shocked2:, ale np juz w Ciechanowie tylko 4....no ale trzeba zlozyc w swoim powiecie....

Dzięki jolu.
W sumie wszystko wiem, tylko trzeba ruszyć dupsko :crazy: No i my musimy w Radomiu, a rzadko jesteśmy w Radomiu poza weekendem :sorry:

Roxy, aha, ja zrozumiałam że zostawiacie wodę na dnie wanny :sorry:

aga, super sprawa z ta koleżanką... pozazdrościć tylko... i w sumie to chyba jeszcze bardziej serce cieszy że właśnie obca osoba, a nie rodzinka, daje ci takie rzeczy dla małej :tak:
a myślałaś może by Jagodzie wyrobić paszport? może to wam sie przyda na inne wycieczki?;-):-)

jola, a pamiętasz może z jakiej firmy twoja mama ma ten gorsecik?

roxy, ty to lepiej zrób fotki tej twoje sypilani - bo teraz to wszystkie jesteśmy ciekawe jak nic :-D:-D

lecem jeść obiadek, bo już na stole...pewnie mi wystygł :eek::eek:
po południa u nas masakra - młody kolejny dzień z rzędu odmawia drzemki, a ja przez to oczywiście niec nie mogę zrobić, nie wspominając już o tym że na forum mnie nie ma :wściekła/y::wściekła/y:
junior do południa ma 30min drzemki, i potem troche na spacerze.. i to wszystko! czy to normalne?:eek::szok::no:

No wlasniet tej Mitex.......miala...a teraz ma Triumph...za tego T to dala jakies 360 zl jakies przeszlo 2 lata temu.....

a jesli chodzi o spanie to jestem z Toba...to co u mnie sie dzis tu dzieje to przechodzi ludzkie pojecie....:szok:

Niedosc ze te diablatka nie chca spac to jeszcze nie moge ich odstapic na pol metra....teraz pisze to jedna mam na jednym kolanie a druga na drugim....no i "ogladaja " katalog jakis bo to jest super sprawa i zajmuje je na chwilke.....
no i juz niedobrze mi sie robi na sama mysl o usypianiu....
Wczoraj Alicja dopiero po 6 razie proby odlozenia do lozeczka tam zostala......

Boniu moje dziewczyny odkryly ze mozna sie ciagnac za wlosy.....:szok::szok::szok::szok:

barmanko niezdążyłam Ci odpisać, ja z triumpha mam takie cielesne body bez ramion,a tak to takie z bazarku majtasy... tylko, że ja odcinam nogawki i mam taką długą spódniczke jakby...

odkryłam swoje powołanie... zdjęcia poniżej!
próbowałam jeszcze wariacji smakowych, z kawą i kakao, ale efekty później zrelacjonuje

Załączniki

• DSCF0649.jpg
    DSCF0649.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF0653.jpg
    DSCF0653.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 30
barmanko niezdążyłam Ci odpisać, ja z triumpha mam takie cielesne body bez ramion,a tak to takie z bazarku majtasy... tylko, że ja odcinam nogawki i mam taką długą spódniczke jakby...

odkryłam swoje powołanie... zdjęcia poniżej!
próbowałam jeszcze wariacji smakowych, z kawą i kakao, ale efekty później zrelacjonuje

Tsarino.....no prosze Cie daj choc jedna bo jezyk mi zaraz w tylek ucieknie...:szok::szok::tak::tak::tak::tak:,...i to moje ulubione z serem....nie no wygladaja jakl ze sklepowej polki:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry