reklama

Mamy majowe 2009

Fajny ten nawilzacz:tak: kurcze ale ja mam wanne w sypialni:-D:-D:-D i nie wiem zawsze minimalnie wody tam jest,to chyba tez nawilza:-D:-D
Musze pomyslec nad tym:tak:

Aga_km,ja tez nie pomyslalam o tym,faktycznie masz racje. Szczerze to nawt nie wiedzialam ze sie tak robi,kiedys sie paszporty wyrabialo,no ale unia:szok:

Nie ogladam mody:no::-D u mnie viva leci bo mloda zasnela przy niej:-D

reklama
nawet o tym nie pomyślałam... ale się zastanawiałam jak to jest... tak mi się marzą wakacje w przyszłym roku w jakimś ciepłym kraju no i co z młodą???

Aga_km,ja tez nie pomyslalam o tym,faktycznie masz racje. Szczerze to nawt nie wiedzialam ze sie tak robi,kiedys sie paszporty wyrabialo,no ale unia:szok:
no właśnie zastanawiam się też nad paszportem... My z M tez musimy wyrobic (chciałabym do Chorwacji pojechac)

Napisz cos wiecej na ten temat.:tak:

no ale co, Moniś - mam coś wiecej napisac o tych basenach?? :-D:-D:-DCentrum Babylon - wspaniały wypoczynek w hotelu**** i aquapark gratis - Liberec, Czechy

no a o dowodach właśnie nie napisze nic więcej...myślałam, że któras z Was juz wyrabiała, i coś wiecej wie na ten temat...

Wiem, że napewno oboje Rodzice muszą wyrazić zgodę na dowód/paszport.. No ale jakie zdjęcie, itd...
Od stycznia ma wejść paszport z liniami papilarnymi...a dowody??

reklama
a ja mam do Was pytanie:

czy wyrabialyście dowody swoim dzieciaczkom???
Planuje pojechac do liberca na baseny.. no ale jak w razie czego udowodnie Czechom, że Jagoda to moje dziecko??

Tak, my wyrobiliśmy - ale nie dowód, tylko paszport. Planujemy wyjechać gdzieś, a raczej wylecieć i to jeszcze przed latem u nas:tak:. Potem nie da rady:laugh2:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry