reklama

Mamy majowe 2009

Owoce Ieśne mam bezmIeczne bobovity i nawet ja je. Chce kupić z mIekiem bo nie chce mi sie już bawic z mieszaniem a chce mu dawac Iyżka. Do tej pory dosypywaIam mu do butIi i to tyIko na noc.PomysIaIam,ze jak mu zwieksze kaIoryczność potraw w dzień to przestanie jesc w nocy:tak:
To wiesz,odkad ja daje malej kaszki w ciagu dnia a nie mleczko to mi sie budzi w nocy na jedno karmienie:tak:Nie wiem,moze to zbieg okolicznosci ale wczesniej spala cala noc:hmm:

reklama
my kaszki na gęsto łyżeczką jemy już od jakiegoś misiąca, ale dopiero od kilku dni śpi całe noce! Wcześniej było różnie. A sposób na spanie całą noc jest tylko jeden. Nie wstać! Ja wpierw przestałam dawać mleko, dawałam herbatę - tą pyszną z hippa z anyżem, potem dawałam samą wodę, a teraz już nic. Nawet jak zapłacze to nie idę do niej i nie daję nic! Początkowo nie było łatwo, bo płakała doć długo, ale teraz już tylko chwilkę i zasypia. Nawet nie wiem czy nie płacze, bo może jej się coś przyśniło...? No i jeszcze jedna rzecz. Ładne spanie zaczęło się jak kupiliśmy nawilżacz powietrza...

Spróbuje. Wydaje mi się,że on sie budzi z przyzwyczajenia bo zawsze o tych samych godzinach. W nocy daje mu butIe 150 wody i trzy Iyzki mIeka i daIej budzi sie o tych samych porach. Wychodzi na to,ze nie jest gIodny bo by budziI sie czesciej . Będe dodawc coraz mniej mIeka aż zostanie sama woda. Starszak się tak odzwyczaiI.

Marzenko u nas tak się nie da. Tomek po dwóch minutach tak pIacze,że nie moze oddychac. Zanosi sie z pIaczu aż nie moze zIapac odechu. PrzetrzymaIabym go aIe raz nie mam sumienia a dwa sasiedzi( same mohery)

Marzenko u nas tak się nie da. Tomek po dwóch minutach tak pIacze,że nie moze oddychac. Zanosi sie z pIaczu aż nie moze zIapac odechu. PrzetrzymaIabym go aIe raz nie mam sumienia a dwa sasiedzi( same mohery)
u nas też by w nocy nie przeszło przetrzymanie tak wyje ,ale na szczęście od kilku dni przesypia widzisz Marzenka znowu nasze dzieci się zgrały :tak:

Ja z początku też miałam straszne wyrzuty sumienia i też się zastanawiałam co sąsiedzi powiedzą... Ale jak wiedziałam, że niedługo już wracam do pracy to stwierdziłam, że muszę się przemóc i ją prztrzymać... No łatwo nie było z początku...
u nas też by w nocy nie przeszło przetrzymanie tak wyje ,ale na szczęście od kilku dni przesypia widzisz Marzenka znowu nasze dzieci się zgrały :tak:
:tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak:

mam prośbę idziemy jutro na urodziny męża siostry M polećcie mi jakiś fajny zapach męski perfumke oczywiście
Ja lubię davidoff cool water
Davidoff - Cool Water Men woda toaletowa spray 125ml - - Perfumeria internetowa, makijaż, perfumy, kosmetyki - Tagomago.pl

Marzenko,u mnie to samo Nadia tak ryczy ze :szok: nigdy sie tak nie drze,nawet w ciagu dnia,no ija tez tak nie potrafie:no: Ale ona naprawde jest glodna bo wypija 200 ml mleka,prawie bez oddechu:-D
A powiedz,jaki nawilzacz kupiłas?

reklama
mam prośbę idziemy jutro na urodziny męża siostry M polećcie mi jakiś fajny zapach męski perfumke oczywiście

wiesz co... ja lubię na moim M Jil Sander Sander for Men, woda toaletowa 125 ml | Iperfumy.pl

fajny, klasyczny, dość długo utrzymuje się na ciele no i nie kosztuje fortuny

poza tym mogę polecić tez:tak: :
Hugo Boss Hugo, woda toaletowa 150 ml | Iperfumy.pl

no i mój ulubiony od chyba 9 lat (moj M musi co jakis czas do niego powracac)
Hugo Boss No.6, woda toaletowa 200 ml | Iperfumy.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry