reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny..ja tylko narazie sie tak wtrace...(popisze pozniejbo u mnie sajgon w domu)......nie polecam tej bielizny......moja mama kupywala sobie pod garsonke na wesele...wlasnie taki gorsecik....i dupa...wogole to nie trzyma ani koryguje....i tez pokierowala sie cena bo te Triumpha to nawet okolo 500zl kosztuja....
Udalo mi sie ja jednak namowic i zainwestowala pieniazki no i gorsecik nosi juz 3 rok.....super sprawa....nosi go takze w lato pod cienkie sukienki...przewiewny, ladniemodeluje a nie uciska.....
To takie moje zdanie.....tak jak napisalas Marzenko....jaka cena taki towar....:sorry::sorry:

reklama
Jagoda uwielbia waniliową i bananową z Bobovity (mleczno-ryżowe). Nie probowałyśmy jeszcze morelowej... ale też jest ponoć pyszna.. No ale wponiedziałek sie o tym dowiemy (mniej wiecej wtedy skończymy waniliową)

WaniIiowa musi byc pyszna , na bank ja kupie. Jak Tomek nie będzie jadI to ja ją zjem.:tak:Skuszę sie jeszcze na ta moreIową bo bananowa juz znam.

Monia,moja mala najbardziej lubi kaszke na dobranoc z hippa,ta w sloiczkach:tak: no i ostatnio kupuje jej gruszkowa bebilonu i tez je ale musze dodac owocki bo inaczej sie krzywi:tak:
No i zjadla ze smakiem sinlac ale potem pol nocy plakala,takze nie wiem:sorry:
Gruszki u nas odpadają Ostatnio nie byIo po nich ciekawie. Wysypka,mega bóIe brzucha i szpitaI bo dziec tak pIakaI,że nie mozna byIo go uspokoic. Kupne sIoiczki z kaszką czy kIeikiem nie bardzo mu smakuja-mi tez nie podeszIy.

Jeśli chodzi o kaszkę, to my teraz mamy - owoce leśne z Nestle. Nataszce bardzo smakuje! Wcześniej były tylko - jabłkowa, brzoskwiniowa i bananowa. Waniliowej nie jadamy, bo mama Nataszki wanilii nie znosi to i córce dawać nie będzie...
nie polecam tej bielizny......[...]To takie moje zdanie.....tak jak napisalas Marzenko....jaka cena taki towar....:sorry::sorry:
Dziękuję za informacje. W takim razie należy szukać coś innego. 500 zł nie dam:no:! Musi być tańsze!

wanilii jeszcze nie próbowaliśmy ale muszę się za nią rozejrzeć , a ja zapach wanilii uwielbiam , a tak wogle wole kaszki Bobowity, Nestle jakoś do mnie nie przemawiają

Jeśli chodzi o kaszkę, to my teraz mamy - owoce leśne z Nestle. Nataszce bardzo smakuje! Wcześniej były tylko - jabłkowa, brzoskwiniowa i bananowa. Waniliowej nie jadamy, bo mama Nataszki wanilii nie znosi to i córce dawać nie będzie...
!

Owoce Ieśne mam bezmIeczne bobovity i nawet ja je. Chce kupić z mIekiem bo nie chce mi sie już bawic z mieszaniem a chce mu dawac Iyżka. Do tej pory dosypywaIam mu do butIi i to tyIko na noc.PomysIaIam,ze jak mu zwieksze kaIoryczność potraw w dzień to przestanie jesc w nocy:tak:

reklama
Owoce Ieśne mam bezmIeczne bobovity i nawet ja je. Chce kupić z mIekiem bo nie chce mi sie już bawic z mieszaniem a chce mu dawac Iyżka. Do tej pory dosypywaIam mu do butIi i to tyIko na noc.PomysIaIam,ze jak mu zwieksze kaIoryczność potraw w dzień to przestanie jesc w nocy:tak:
wątpie ale możesz spróbować ja zawsze daje tylko z łyżeczki mleczne a na noc butla z dosypką a i tak wstaje w nocy :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry