reklama

Mamy majowe 2009

Czeeeesscccc:-D:-D:-D
Matko,Wy to szalone kobity jestescie:-D

Sto Lat dla Lilianki:-)

A u mnie od rana tesciowa byla dlatego teraz sie witam,dziec spi w nocy sredniawo spala,nosz co ona wyrabia to istny koszmar:no: zakopuje sie w kołdre i tak spi pod nią:szok::szok::szok: przecież sie udusi,no i ja dlatego sypiam na pół gwizdka:wściekła/y:

Mamamatysia,gdzie w Krakowie jest mothercare:confused::confused::confused: pierwszy raz slysze:szok: Jade w przyszlym tygodniu na zakupy do Krakowa to chetnie ta, wpadne:tak:

reklama
flaczki brzuszne.... brrrrr :crazy: teraz się okazuje że wszystkie nagle mają :eek: a jak się pytałam o majtki ściągające takie pod kiecke to co? żadna nic nie odpisała :-p bo niby żadna nie używa tak? a przyznać się nie chcecie i tyle :cool:

chyba nie zauważyłam Twojego posta, ja mam takie, żadnej sukienki nie założe, jeżeli ich nie mam- wygląda to estetycznie- z resztą, do ślubu też takie miałam pod suknią... ja ślubną mam z triumpa a zwyczajną z bazarku, bo tania

Witam aparatki jedne :tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO LILIANKO ROŚNIJ ZDROWO BUZIAK OD FILIPKA
PRZESPALIŚMY DZISIAJ CAŁĄ NOCKE ZNOWU HURA :tak:
A Filipek coraz lepiej wstaje w łóżeczku tylko go posadzę myk i już na nóżkach :-)

chyba nie zauważyłam Twojego posta, ja mam takie, żadnej sukienki nie założe, jeżeli ich nie mam- wygląda to estetycznie- z resztą, do ślubu też takie miałam pod suknią... ja ślubną mam z triumpa a zwyczajną z bazarku, bo tania
o dzięki kochana, właśnie wczoraj zdecydowałam że nie chce spodenek, chce takie body właśnie...a powiedz które konkretnie ty masz? bo mi otworzyło się na takim czarnym body (a jest tam jeszcze haleczka i takie dwuczęściowe)..czy to ma fiszbiny w sobie? czy jest odpinane w kroku? i jaki masz kolor? a pamiętasz cenę?
sorki za pytania, ale nie mam kogo się podpytać :-(

ja znalazłam coś takiego....
Bielizna damska, Bielizna korygująca Felina - 5045
tyle że kosztuje ponad 300zł....

WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO
DLA LILJANKI

flaczki brzuszne.... brrrrr :crazy: teraz się okazuje że wszystkie nagle mają :eek: a jak się pytałam o majtki ściągające takie pod kiecke to co? żadna nic nie odpisała :-p bo niby żadna nie używa tak? a przyznać się nie chcecie i tyle :cool:
następną razą nie będę się pytać z rana na trzeźwo jak jesteście, tylko wieczorem - przy obradach klubu AA :-p:-p wtedy może się dowiem co i jak :-D
No tak - lepiej pytać na AA:-D Ja niby posiadam takie majtki ściągające, ale jednak ich nie używam, bo jak się majtki kończą to jeszcze gorszy flak wychodzi. To już wolę tą równomierną oponkę... Kiecek nie noszę... Jak schudnę z 10 kg to się zastanowie...

Barmanka, a ta bielizna, którą pokazałaś - świetna! Takie coś to można by sobie sprawić, tylko cena jak dla mnie powalająca:szok:! Znajdz coś tańszego!

Witajcie Kochane:-)

Sorry, że tak się wcinam w dyskusję o majtkach:laugh2:, ale jestem załamana:laugh2::laugh2:, bo byłam na BB ostatnio w poniedziałek - a tu tyle stron:crazy::szok::shocked2:.

Kurczę, szymonek sie obudził....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry