Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIE KU JE MY!!!
Mąż dziś nawet z waszych życzeń się cieszy ...
w ogóle ostatnio jest między nami tak miło i cukierdkowo że aż się boję (cisza przed burzą
8 m-cy ... niemożliwe
[/COLOR]

....

za 3 dni

Troche Ci zazdroszcze takiej milej atmosfery...u nas tak nie jest tzn...tak milo , cukierkowo....hmmmjest wlasnie tak noooormalnie....![]()
Martus.....kochana jestes....pamietasz.....![]()

:***spoko spoko Joluś, przyjadę, to bez gadania ani pytania wyekspediuję Ciebie tylko z Przemkiem do kina i na romantyczną kolację!! A potem sama pójdę do kina żeby wiesz, niezręcznie nie było ;-):-), no albo jak późno wrócicie to stoppery sobie kupię.:-)
Och no weź bo się zaczerwienię.:***

[]No dobra, ja się muszę wymeldować
przed chwilą zasnęłam leżąc przy kompie
lecę, paaaaaaaaaaaaaa

.Dobrze,że M uparł sie na te urodziny w McDonaldzie bo z 10 dzieciaków bym dzisiaj w domu nie wyrobiła

.Dzień dobry.
:-)LILIANKO-DO ZABAWY MNÓSTWA SIŁY
ŻEBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ MIŁY
PEŁEN UŚMIECHU I RADOŚCI
STU URODZINOWYCH GOŚCI
LALEK,KLOCKÓW I PLUSZAKÓW
STU PREZENTÓW,STU BUZIAKÓW
ZDROWIA,ZĄBKÓW I SŁODYCZY
ŻYCZY FIFI:-)
Nocne marki obradowały w najlepsze a ja męczyłam się z maruderem.Spałam 20 minut.Dobrze,że M uparł sie na te urodziny w McDonaldzie bo z 10 dzieciaków bym dzisiaj w domu nie wyrobiła
.
Zmykam sprzątać chatkę bo jutro nalot gości a M ma jutro dyżur i zostanę z wszystkim sama.Mam nadzieję ,że uda mi sie jeszcze carering na jutro zamówić bo jak mi dojdzie gotowanie to się chyba powieszę:-(
http://zyczenia.town-art.com/idz_1311--do-zabawy-mnostwa-sily-Zeby-kazdy-dzien-byl-mily.html

mamy przeprawe przez całe miasto 

skończyłam jedną pracę dla męża ale ta o AIDS czeka bo nie mam pomysłu- trudno zamiast dzis odda jutro- ale troche też w tym waszej winy ;-);-);-)bo ja zamiast się skupić i pisać to was czytałam ale dzieki temu rano miałam tylko 3 strony 

no i nasza kochana ankzoc gdzieś się zapodziała