reklama

Mamy majowe 2009

reklama
DZIE KU JE MY!!! :tak::tak::tak:
Mąż dziś nawet z waszych życzeń się cieszy ...
w ogóle ostatnio jest między nami tak miło i cukierdkowo że aż się boję (cisza przed burzą :confused::sorry:

8 m-cy ... niemożliwe :eek::eek::eek:
[/COLOR]

No to super...lepiej ze jest tak niz mialo by byc no wiesz..tak normalnie....:tak::tak::tak:....
Troche Ci zazdroszcze takiej milej atmosfery...u nas tak nie jest tzn...tak milo , cukierkowo....hmmmjest wlasnie tak noooormalnie....:eek::shocked2:

No 8 miesiecy.....toc to tylko miesiac i juz bym druga ciaze prawie donoszona miala....:shocked2::shocked2:

Martus.....kochana jestes....pamietasz.....:tak::tak::tak::tak:

Troche Ci zazdroszcze takiej milej atmosfery...u nas tak nie jest tzn...tak milo , cukierkowo....hmmmjest wlasnie tak noooormalnie....:eek::shocked2:

spoko spoko Joluś, przyjadę, to bez gadania ani pytania wyekspediuję Ciebie tylko z Przemkiem do kina i na romantyczną kolację!! A potem sama pójdę do kina żeby wiesz, niezręcznie nie było ;-):-), no albo jak późno wrócicie to stoppery sobie kupię.:-)

Martus.....kochana jestes....pamietasz.....:tak::tak::tak::tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Och no weź bo się zaczerwienię.:sorry::sorry: :***

spoko spoko Joluś, przyjadę, to bez gadania ani pytania wyekspediuję Ciebie tylko z Przemkiem do kina i na romantyczną kolację!! A potem sama pójdę do kina żeby wiesz, niezręcznie nie było ;-):-), no albo jak późno wrócicie to stoppery sobie kupię.:-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Och no weź bo się zaczerwienię.:sorry::sorry: :***

Martus..no naprawde czekam na Twoj przyjazd.....:tak::tak:
On..nie bedzie chcial isc....:no::no::sorry::sorry::sorry:

[]No dobra, ja się muszę wymeldować :sorry:

przed chwilą zasnęłam leżąc przy kompie

lecę, paaaaaaaaaaaaaa

Moniq..lec lec...ciezki dzien dzis mialas...kolorowych snow....:-):-)

No to ja tez lece Martus...tzn jeszcze poszukuje i ogladam nocniczki....
Buzka kochana......
Zgas swiatelko....:tak::tak::tak:

Dzień dobry.
:-)LILIANKO-DO ZABAWY MNÓSTWA SIŁY
ŻEBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ MIŁY
PEŁEN UŚMIECHU I RADOŚCI
STU URODZINOWYCH GOŚCI
LALEK,KLOCKÓW I PLUSZAKÓW
STU PREZENTÓW,STU BUZIAKÓW
ZDROWIA,ZĄBKÓW I SŁODYCZY
ŻYCZY FIFI:-)

Nocne marki obradowały w najlepsze a ja męczyłam się z maruderem.Spałam 20 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Dobrze,że M uparł sie na te urodziny w McDonaldzie bo z 10 dzieciaków bym dzisiaj w domu nie wyrobiła:no::no::no:.
Zmykam sprzątać chatkę bo jutro nalot gości a M ma jutro dyżur i zostanę z wszystkim sama.Mam nadzieję ,że uda mi sie jeszcze carering na jutro zamówić bo jak mi dojdzie gotowanie to się chyba powieszę:-(
http://zyczenia.town-art.com/idz_1311--do-zabawy-mnostwa-sily-Zeby-kazdy-dzien-byl-mily.html

Dzień dobry.
:-)LILIANKO-DO ZABAWY MNÓSTWA SIŁY
ŻEBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ MIŁY
PEŁEN UŚMIECHU I RADOŚCI
STU URODZINOWYCH GOŚCI
LALEK,KLOCKÓW I PLUSZAKÓW
STU PREZENTÓW,STU BUZIAKÓW
ZDROWIA,ZĄBKÓW I SŁODYCZY
ŻYCZY FIFI:-)

Nocne marki obradowały w najlepsze a ja męczyłam się z maruderem.Spałam 20 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Dobrze,że M uparł sie na te urodziny w McDonaldzie bo z 10 dzieciaków bym dzisiaj w domu nie wyrobiła:no::no::no:.
Zmykam sprzątać chatkę bo jutro nalot gości a M ma jutro dyżur i zostanę z wszystkim sama.Mam nadzieję ,że uda mi sie jeszcze carering na jutro zamówić bo jak mi dojdzie gotowanie to się chyba powieszę:-(
http://zyczenia.town-art.com/idz_1311--do-zabawy-mnostwa-sily-Zeby-kazdy-dzien-byl-mily.html

A jednak ... :zawstydzona/y:
M mnie zagadał i za późno zatwierdziłam posta :sorry:

Mmatysia, pytałaś wczoraj o galerie w Wawie.
Ja najgardziej lubię Mokotów i Złote Tarasy :tak:
W GM jest Mothercare a w ZT Next :tak:

Bardzo dziękujemy Fifiemu za śliczne życzenia :-)

Ja się tylko witam- składam życzonka dla LILIANKI. Szykujemy się własnie z Guciem do babci bo mam do fryzjera na 11 :tak:mamy przeprawe przez całe miasto
(co zajmie nam z ponad godzinę wieć
już około 9.30 musimy wyjść)

Naśmiałam się z was wczoraj przeokrutnie :-D:-D:-D:-D skończyłam jedną pracę dla męża ale ta o AIDS czeka bo nie mam pomysłu- trudno zamiast dzis odda jutro- ale troche też w tym waszej winy ;-);-);-)bo ja zamiast się skupić i pisać to was czytałam ale dzieki temu rano miałam tylko 3 strony :tak:

Już widze minę Barmanki jak zobaczy co ma do nadrabiania :-p:-p:-p no i nasza kochana ankzoc gdzieś się zapodziała :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry