Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,
:-):-):-)
:-)
Lilianko... dużo zdrówka!!
ale teraz do rzeczy... qwa! 59str! przez jedną noc!

(no i jeszcze o barmance, ankzoc)

!!!

ech dobrze że święta się zbliżają, weźmiecie się za sprzątanie - to nie będziecie tyle przed kompem siedziały... 
chyba...

chyba wszystko już zostało powiedziane w tym temacie, więc już zamilknę
ale niezła jest laseczka nieee?
ja to sobie wchodziłam na jej profil, i czytałam inne posty które ona pisze.... masakra normalnie.... wieszcie mi że chyba przez całe swe życie nie spotkałam osoby tak zacofanej w umyśle, w podejściu do życia, życia w związku czy w rodzinie...
teraz się okazuje że wszystkie nagle mają
a jak się pytałam o majtki ściągające takie pod kiecke to co? żadna nic nie odpisała
bo niby żadna nie używa tak? a przyznać się nie chcecie i tyle 

wtedy może się dowiem co i jak 
choć od urodzenia Marcelitka nie noszę już długich kolczyków, tylko takie malutkie wkrętki (w sumie to tylko po to by mi uszy nie zarosły), a łańcuszek już dawno zdjęłam... za to pierścionków nie cierpię 
mąż czasem ma żal że nawet w obrączce nie chodzę, ale zawsze się śmieje że to po by jakiegoś Murzyna wyrwać 
dożyła następnego dnia tylko jedna, wiec trudno powiedzieć, ale była fajna, nie wysuszona ani nic, tylko mi lukier się na niej rozpuścił- bo ja je lukrem limonkowym potraktowałam, bo marmolada byla wieloowocowa i wg mnie były za słodkieTsarino - przepiekne te drożdżówki - a kiedys coś wspominałaś, że w kuchni coś "nie bardzo..." - a tu... moglabys wymienić fotki w blogu!!!
Teraz to naprawde mnie nakręciłaś na drożdżóweczki. W niedzielę będę miała gości - myślalam, aby znowu wypróbowac jakis torcik z mascarpone... ale może zrobie coś drożdżowego... A powiedz mi jak one wyglądają na nastęony dzień? chodzi mi o to czy szybką schną, twardnieją??