reklama

Mamy majowe 2009

reklama
O Moniq,

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM,
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM.
JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
NIEEEEEECH ŻYJEEEE NAAAAAAAMMMMM.

LILIANKA
.​

Ciocia Aga (i Jaga) tez pedzi z życzeniami - Lili, Moniqsan i Panie K - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy (wspólnych miesiecy)!!!! :******** :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
A ja...o mnie to zapomialyscie,...niedobre...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Dziecko mi sie obudzilo....juz 3 proba odniesienia do lozeczka zakonczona niepowodzeniem.....nosz chyba znowu bedzie spac z nami w lozku....ale ja tego strasznie nie lubie bo wyspac sie nie moge.....nie to ze mamy male lozko...tylko to ze jakos tak spieta spie....:shocked2::shocked2::shocked2:

No ja tu juiz nawet nie pytam Moniqsan jak dzien..bo moje posty zostaly olane....:-(:-(:szok::szok::szok::szok:

A ja wlasnie skonczylam serek wiejski z rzodkiewka, pomidorkami i szpinakiem...mniammmmmmm

O JOLUŚ u mnie to samo, ani Mikołaj ani Maja nie spali w naszym łózku, bo ja nie moglam spać, taka spięta , albo sen jak zając taki wiesz, na pół gwizdka.

to wyobrazcie sobie, ze ja tak mam praktycznie codziennie :-(- Jagoda chyba dnia/nocy nie przespała w łóżeczku... Ale to wszystko w trosce i obawie o to jej długie ulewanie...:-(:-(:-(
a teraz zapomnijcie, ze bedzie jakos dlugo sama spała...

reklama
"używa męża" - dobre:-D:-D:-D

a ja spróbuje po raz ..... uspać Jagodę...
normalnie - mam jej dość (tymbardziej, ze Tatus dzis mało co jej poswiecal uwagi... i cały dzien mam ja gdzies kolo siebie...
No ale znowu te jej uśmieszki - serce od razu mieknie:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry