M
Marzena80
Gość
taki zwykły Wioldar - Nawilżacz DESA H14 długo się zastanawiałam, wybierałam, ale w końcu kupiłam taki tani. jak na razie dobrze się sprawdzaA powiedz,jaki nawilzacz kupiłas?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taki zwykły Wioldar - Nawilżacz DESA H14 długo się zastanawiałam, wybierałam, ale w końcu kupiłam taki tani. jak na razie dobrze się sprawdzaA powiedz,jaki nawilzacz kupiłas?

taki zwykły Wioldar - Nawilżacz DESA H14 długo się zastanawiałam, wybierałam, ale w końcu kupiłam taki tani. jak na razie dobrze się sprawdza![]()
Kurcze chcialam wkleic linka ale cos mi nie wyszlo. Mój P najbardziej lubi chanel allure.mam prośbę idziemy jutro na urodziny męża siostry M polećcie mi jakiś fajny zapach męski perfumke oczywiście
minusem jest to, że się sam nie wyłączy jak się woda skończy, ale można kupić programator i ustawić. A jak naleję pełny zbiornik wody i ustwię na minimum to wlaściwie na 2 noce całe mi wystrczy... no i prądu dużo nie ciągnie...ciekawy, ciekawy... może i ja pomyślę nad nawilżaczem - a cena rzeczywiście jest świetna!!!
nawet o tym nie pomyślałam... ale się zastanawiałam jak to jest... tak mi się marzą wakacje w przyszłym roku w jakimś ciepłym kraju no i co z młodą???czy wyrabialyście dowody swoim dzieciaczkom???
Laseczki - "Moda na sukces" w toku.. Ogląda ktoraś???![]()

a z kim aktualnie jest brook?