reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aga,

bylismy w biurze paszportowym we trójkę, tak, mama i tata muszą wyrazić zgodę. Zdjęcia oczywiście paszportowe, u fotografa nie było problemu. Trzymałam Szymonka na kolanach, a potem pani fotograf "wymazała" mnie i zrobiła białe tło ;))

no i mój ulubiony od chyba 9 lat (moj M musi co jakis czas do niego powracac)
Hugo Boss No.6, woda toaletowa 200 ml | Iperfumy.pl

aga :-)
To jest również mój ulubiony :tak:
Raz w roku być musi :-D

No i świetny jest też Sephora: Giorgio Armani Armani Code: Men's Fragrance

Laseczki - "Moda na sukces" w toku.. Ogląda ktoraś???:-D:-D:-D

Ja nie, ale moja Lili w trakcie jedzenia zupki przepatrzyła jak zauroczona. Chyba jej się tasiemce spodobają .
Ale ten Nick się posypał, jak oglądałam to z pół roku temu ostatnio, to był z niego nawet fajny gościu, a teraz taki dziadziuś :eek:

czy wyrabialyście dowody swoim dzieciaczkom???

Dowodu nie, ale muszę się zebrać i wyrobić małej paszport. Chcemy wreszcie zacząć latać, a bez paszportu ani rusz :wściekła/y: Co uważam jest bez sensu, ale nie ma dyskusji :crazy:

Tak, my wyrobiliśmy - ale nie dowód, tylko paszport. Planujemy wyjechać gdzieś, a raczej wylecieć i to jeszcze przed latem u nas:tak:. Potem nie da rady:laugh2:;-)

No i jak jest z tym paszportem?
Kiedy trzeba będzie go wymienić (bo w teorii, to wtedy kiedy dziecko się zmieni, czyli co chwilę ? :eek:) :crazy:
Rozumiem że potrzebne zdjęcie, wniosek, coś jeszcze?
Jak długo czekaliście?

aga, super sprawa z ta koleżanką... pozazdrościć tylko... i w sumie to chyba jeszcze bardziej serce cieszy że właśnie obca osoba, a nie rodzinka, daje ci takie rzeczy dla małej :tak:
a myślałaś może by Jagodzie wyrobić paszport? może to wam sie przyda na inne wycieczki?;-):-)

jola, a pamiętasz może z jakiej firmy twoja mama ma ten gorsecik?

roxy, ty to lepiej zrób fotki tej twoje sypilani - bo teraz to wszystkie jesteśmy ciekawe jak nic :-D:-D

lecem jeść obiadek, bo już na stole...pewnie mi wystygł :eek::eek:
po południa u nas masakra - młody kolejny dzień z rzędu odmawia drzemki, a ja przez to oczywiście niec nie mogę zrobić, nie wspominając już o tym że na forum mnie nie ma :wściekła/y::wściekła/y:
junior do południa ma 30min drzemki, i potem troche na spacerze.. i to wszystko! czy to normalne?:eek::szok::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry