reklama

Mamy majowe 2009

lece na brzydule i do bobasa, bo tez marudzi... raport: kakaowych nie czuć, a kawowe dla mnie bomba! i przepis jest ze strony moje wypieki- tej co moniq poleca... przepis I

ok, wroce ze niedlugo

reklama
Jestem,kurcze mój P patrzal sie na mnie jak na wariatke jak robilam zdjecie:crazy:

Tsarina ale narobilas mio smaka,wlasnie sobie przpomnialam ze jestem glodna;-) mniam ale to apetyczne:tak:

No wiec to cos takiego:

Załączniki

• Naduska2 169.jpg
    Naduska2 169.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
No i jak jest z tym paszportem?
Kiedy trzeba będzie go wymienić (bo w teorii, to wtedy kiedy dziecko się zmieni, czyli co chwilę ? :eek:) :crazy:
Rozumiem że potrzebne zdjęcie, wniosek, coś jeszcze?
Jak długo czekaliście?

Nam nie powiedzieli, że po roku, tylko, że jak juz dziecko będzie wieksze. O ile dobrze pamiętam, paszport jest na 5 lat.
oczywiście na miejsu wypełnia się wniosek, a wcześniej opłaca - ale nie pamiętam już ile, chyba 30 zł.
u nas się czeka 3 tyg.

oj, wielka przyjemność. Tyle ile ja złości wyładowałam w wyrabianie tego ciasta, no normalnie zmagazynowane od nie wiem kiedy...

hm, chapeau bas? Mais moniq, tu es tres gentille! Merci beaucoup!

Nam nie powiedzieli, że po roku, tylko, że jak juz dziecko będzie wieksze. O ile dobrze pamiętam, paszport jest na 5 lat.
oczywiście na miejsu wypełnia się wniosek, a wcześniej opłaca - ale nie pamiętam już ile, chyba 30 zł.
u nas się czeka 3 tyg.

hmmm - czyli mniej wiecej wiem o co chodzi...
tylko - gdzie jest u mnie biuro paszportowe - pierwszy raz o takowym slyszałam:eek::eek::eek:

bo rozumiem, że wydział spraw obywatelskich może paszportów nie prowadzic (a może - w poniedzialek załatwiam w każdym bądź razie albo paszport albo dowód)

reklama
a ja z Trumpha znalazłam takie coś... zaznaczam że szukałam na szybko, wieczorkiem jak młody pójdzie spać to popatrzę uważniej:tak:
Bielizna modelująca - bielizna -

Bielizna modelująca - bielizna -

więc Jola może to któreś z tych?

a z tym ciągnięciem za włoski to aż się uśmiechnęłam - już sobie wyobrażam jak one później będą się tłuc między sobą :eek::-D:-D

tsarina, wypieki aż ślinka cieknie :tak: pewnie trenujesz przed świętami :-)

roxy, jakoś inaczej sobie to wyobrażałam, chyba tak bardziej na środku... no ale ty przecież mówiłaś że jest we wnęce..to nie wiem co mi się pokiełbasiło :eek: a zrób jeszcze fotke taki przeszał przez pokój, byśmy widziały jak to jest z perspektywy całego pokoku :tak:
boszzze ale mam wymagania :zawstydzona/y::cool2: sooorkiiii:happy:

ide spróbowac uśpić juniora bo mi łeb zaraz pęknie :wściekła/y: od tego jego darcia się dzisiejszego wrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry