• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie Kochane

jestem dzis tak padnieta, ze aż dziwię sie sobie, ze jestem jeszcze zdolna do pisania...:-(:-(:eek:
Jagoda - moje wredne dziecko - usnęlo mi na rekach o 2:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.. Tatus w miedzyczasie poszedl spac w nogi (bo ta go ciagle zaczepiała). W nocy oczywiście miałam regularne pobudki - a teraz... śpi...

Ja też obmyślam zakup kalendarzy z fotkami Jagodowymi dla dziadków i prababci:tak: musze tylko wykukać, co?, gdzie? i który fajniejszy?:-D:-D:-D

Dzień dobry.
Klub Nocny znowu obradował:-D:-D:-D.
Macie siłę kobity:eek:.
My już siedzimy w czystym domku:tak:,pachnącym moimi kochanymi owsianymi kosmetykami a zaraz dojdzie zapach Paelli na popołudniową imprezę:-p.
Filip dzisiaj zaliczył pierwszego raza od brata:-(.Ma zakrwawione całe oko bo pękło naczynko cały czas płacze i trze oczko,dobrze,że mam chustę bo mogę go mieć cały czas przy sobie.
Elu-Fajne te stronki,muszę przejrzeć.Bardzo podoba mi się ten fartuch z dedykacji dla Moniqsan:-) Chyba sobie zafunduję:-D

dzien dobry sloneczka, widze ze od rana juz swiecicie :-).
Ja zaraz musze sie zabrac za porzadki :-( Jak mi sie nie chce, pomozcie mi :-)mamatysiomi tez sie bardzo podoba ten fartuch i chyba sobie go zamowie

Elu- no musze przyznac, że ciekawe rzeczy nam tu wczoraj zaserwowałaś (prezenty) :tak::-)

Confi - kalendarze ze strony vistaprint - robią wrażenie!!! Muszę sie rozejrzeć jak to wyglada u mnie w mieście - może niepotrzebnie patrzę po stronkach internetowych:sorry:;-):-) ale jakby co - zgłosze się do Ciebie:tak::-D

barmanko - wierzę w Ciebie - DASZ RADĘ - to już "ostatki" przed wyjazdem do PL... No Twój M niefajnie się zachowuje zostawiając Ci wszystko na główce...ale... dzieki temu bedziesz miala pewnośc, że wszystko jest pozałatwiane :tak::tak::tak:
Życze Ci duzo siły i wytrwałości do dnia wyjazdu... a Później śpij z Marcelkiem ile wlezie, a Tatuś niech prowadzi:-D:-D:-D Buziaczki Kochana :****

Dzień dobry.
Klub Nocny znowu obradował:-D:-D:-D.
Macie siłę kobity:eek:.
My już siedzimy w czystym domku:tak:,pachnącym moimi kochanymi owsianymi kosmetykami a zaraz dojdzie zapach Paelli na popołudniową imprezę:-p.
Filip dzisiaj zaliczył pierwszego raza od brata:-(.Ma zakrwawione całe oko bo pękło naczynko cały czas płacze i trze oczko,dobrze,że mam chustę bo mogę go mieć cały czas przy sobie.
Elu-Fajne te stronki,muszę przejrzeć.Bardzo podoba mi się ten fartuch z dedykacji dla Moniqsan:-) Chyba sobie zafunduję:-D

owsianymi kosmetykami?? robisz sama kosmetyki??

a co tu wczoraj sie dzialo...????
co za imprezka jak nie drineczki to piwka??? kobitki a dzis ok 30 stronek do nadrobienia...
ale wy plotkujecie szokkkkkk.... baboch wy moje....

A ja wczoraj padlam z malina usypialam ja 2 razy i za nic nie chciala zasnac... a jedna reka nie moglam pisac...

A i wczoraj zapomnialam o walce Pudzian - Najman
a tak chcialam zobaczyc ale dzis na you tube widzialam....szokkkkkkkkkkk
ale wipepsz dostal mlodziak.....superrrrrrr.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry