reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie Kochane

jestem dzis tak padnieta, ze aż dziwię sie sobie, ze jestem jeszcze zdolna do pisania...:-(:-(:eek:
Jagoda - moje wredne dziecko - usnęlo mi na rekach o 2:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.. Tatus w miedzyczasie poszedl spac w nogi (bo ta go ciagle zaczepiała). W nocy oczywiście miałam regularne pobudki - a teraz... śpi...

Ja też obmyślam zakup kalendarzy z fotkami Jagodowymi dla dziadków i prababci:tak: musze tylko wykukać, co?, gdzie? i który fajniejszy?:-D:-D:-D

Dzień dobry.
Klub Nocny znowu obradował:-D:-D:-D.
Macie siłę kobity:eek:.
My już siedzimy w czystym domku:tak:,pachnącym moimi kochanymi owsianymi kosmetykami a zaraz dojdzie zapach Paelli na popołudniową imprezę:-p.
Filip dzisiaj zaliczył pierwszego raza od brata:-(.Ma zakrwawione całe oko bo pękło naczynko cały czas płacze i trze oczko,dobrze,że mam chustę bo mogę go mieć cały czas przy sobie.
Elu-Fajne te stronki,muszę przejrzeć.Bardzo podoba mi się ten fartuch z dedykacji dla Moniqsan:-) Chyba sobie zafunduję:-D

dzien dobry sloneczka, widze ze od rana juz swiecicie :-).
Ja zaraz musze sie zabrac za porzadki :-( Jak mi sie nie chce, pomozcie mi :-)mamatysiomi tez sie bardzo podoba ten fartuch i chyba sobie go zamowie

Elu- no musze przyznac, że ciekawe rzeczy nam tu wczoraj zaserwowałaś (prezenty) :tak::-)

Confi - kalendarze ze strony vistaprint - robią wrażenie!!! Muszę sie rozejrzeć jak to wyglada u mnie w mieście - może niepotrzebnie patrzę po stronkach internetowych:sorry:;-):-) ale jakby co - zgłosze się do Ciebie:tak::-D

barmanko - wierzę w Ciebie - DASZ RADĘ - to już "ostatki" przed wyjazdem do PL... No Twój M niefajnie się zachowuje zostawiając Ci wszystko na główce...ale... dzieki temu bedziesz miala pewnośc, że wszystko jest pozałatwiane :tak::tak::tak:
Życze Ci duzo siły i wytrwałości do dnia wyjazdu... a Później śpij z Marcelkiem ile wlezie, a Tatuś niech prowadzi:-D:-D:-D Buziaczki Kochana :****

Dzień dobry.
Klub Nocny znowu obradował:-D:-D:-D.
Macie siłę kobity:eek:.
My już siedzimy w czystym domku:tak:,pachnącym moimi kochanymi owsianymi kosmetykami a zaraz dojdzie zapach Paelli na popołudniową imprezę:-p.
Filip dzisiaj zaliczył pierwszego raza od brata:-(.Ma zakrwawione całe oko bo pękło naczynko cały czas płacze i trze oczko,dobrze,że mam chustę bo mogę go mieć cały czas przy sobie.
Elu-Fajne te stronki,muszę przejrzeć.Bardzo podoba mi się ten fartuch z dedykacji dla Moniqsan:-) Chyba sobie zafunduję:-D

owsianymi kosmetykami?? robisz sama kosmetyki??

a co tu wczoraj sie dzialo...????
co za imprezka jak nie drineczki to piwka??? kobitki a dzis ok 30 stronek do nadrobienia...
ale wy plotkujecie szokkkkkk.... baboch wy moje....

A ja wczoraj padlam z malina usypialam ja 2 razy i za nic nie chciala zasnac... a jedna reka nie moglam pisac...

A i wczoraj zapomnialam o walce Pudzian - Najman
a tak chcialam zobaczyc ale dzis na you tube widzialam....szokkkkkkkkkkk
ale wipepsz dostal mlodziak.....superrrrrrr.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry