reklama

Mamy majowe 2009

a co do kalendarza kobitki...no to dosc ciekawy pomysl na prezencik...

my kupilismy dla tescia jak tu byl taka ramke elektryczna na pena zgralam chyba z 200 fotek Nikiego i Natashy wiec wlaczy ja w domku i bedzie ogladal co 15 sekund sie zmieniaja...
on nie zna sie na aparacie czy czyms takim wiec cos prostego mu trzeba bylo dac....
ale byl zachwycony ze moze sobie zawsze patrzec....

reklama
Mmatysia...biedny Fifi...no ale cóz...pierwszą kontuzję juz ma za soba. Musimy się psychicznie przygotować na dużo więcej niestety . Ja już się boję :-(

Aga_k_m no mnie się tez podobaja te kalendarze,,u nas jest to samo tylko ramki ma jak sobie sama zmieścisz je na zdjęciach. Jednak termin realizacji jest pewniejszy. Tu nie doczytałam ile wynosi realizacja zamówienia

Paula ja wczoraj czekałam na tę walkę..M mnie obudził i było warto. Nie znosze Najmana bo to palant jest ...dostał wpieprz i moze to nauczy go pokory bo gadał takie głupoty ze aż strach. A Pudzian bomba jak dla mnie :-D:-D:-D walił jak młotem ..jak w transie jakimś ...rewelka

confi - nio nio...az ciary mi przeszly jak mu zawalil z kopa to ten podskoczyl.....superrrrr tez go lubie moj Niki krzyczy ze on tez tak bedzie jak Pudzian zawsze oglada zawody strong-men... i chodzi cwiczyc maly wariat rosnie..hihihii

Czytalam,ze poruszalyscie temat paszportow my wyrabialismy latem tez uwazam ze to glupota,:tak:Ani wyrabialismy jak miala roczek i w tym momencie juz jest niepodobna do siebie na zdieciu i na upartego moglby sie ktos przyczepic z kontrolujacych:tak:
Florencjo,
Niech każdy sam zdecyduje, czy paszport dla dziecka jest potrzebny czy nie. A jesli tak, to w którym momencie go wyrobić.
My z M. wyrabialiśmy paszport dla Szymonka miesiąc przed planowanym wylotem, a że z przyczyn osobistych nie udało nam się w tamtym terminie wziąć wolnego, więc wyjedziemy I-II.
Tak jakoś poruszyło mnie słowo "głupota"...

A teraz się na spokojnie przywitam:sorry:.

Widzę, że nawet goraczka przedświątecznych zakupów i sprzatania nie są w stanie nikogo oderwać od BB:laugh2::laugh2:.

Confi,
w sprawie basenu odpiszę Tobie na priv.
A czuje się już bardzo dobrze, nic mnie nie boli ani nie bolało, jak wyszłam ze szpitala. Tylko wtedy bolało, jak się śmiałam:laugh2:, a śmiejemy się często z M., więc musiałam się pilnować, żeby zachować powagę;-)

reklama
:-)STO LAT DLA FILIPKA KM:-).
Tak w ogóle to gdzie ona się podziewa???

owsianymi kosmetykami?? robisz sama kosmetyki??
No co ty,taka zdolna to ja nie jestem:sorry:.
Kupuję owsiane kosmetyki Yves Rocher

Przez te twoje fajne stronki to będę dzisiaj pewnie całą noc siedziała:eek:.
Wszystko wrzucam do zakładek a potem nadrabiam.Trochę się tego nazbierało:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry