mamamatysia
Fanka BB :)
Widzę, że Tsarina już pomogła:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesć mamuski.jestem w szoku.Myślałam, że będę nadrabiała z 60 stron a tu pusto:-
-
-(.Gdzie klub AA,pytam???
Odreagowuje dzisiejszych gości szklaneczka czegoś mocniejszego.
Poza tym Filipowi rozlała się krew na całe lewe oczko a ja mam "awarie palca"wbiłam sobie nóż tak,że stanął dęba,boli jak ch.....
Mamuśki wracajcie![]()
Osz kurczę to ja możne zamiast do W-wy do Krakowa się wybiorę na zakupkizapomniałam o Mothercare w Bonarce, jeszcze tam nie byłam, stąd zapomniałam, ale mój szwagier tam pracuje i napisał, że jeszcze są tam: Adidas-Nike, Kids, Bartek, Lullaby, Maraga Kids, Smyk, Wójcik, Young Reporter- no i wyszło, że robie mu reklame, ale on w Auchan pracuje...
.A moze i tu i tu

Ładuj akumulatory i nie bierz na siebie zbyt wielePrzeprasza, że tylko na chwilę.
Pamiętam i myślę o Was, nie mam weny i formy, czuję się wypluta i zmęczona. Moja mama ma nawrót depresji, mąż focha. Chyba za dużo wzięłam sobie na głowę i nie wyrabiam, w pracy mam najbardziej skomplikowane sprawy, ech... baterie mi się wyczerpują.
Z dobrych wiadomości to wygraliśmy przetarg na transport pasażerski na rok (moja mama ale wszelkie dokumenty na mojej głowie).
A z ciepłych dla mnie wydarzeń to Małgosi przebił się pierwszy ząbek:-) i katar mniejszy.

:-):-):-)a ja siedze z tatanką w dłoni- może być... otwieram spotkanie Aktywistek!
Ja jestem, ale też pustki zastałam... A Tsarina zawsze szybko znika, więc nawet nie pisałam...
Odsypiajądobryyyyyy wieczor gwiazdeczki, nie no tylko 1 strona do nadrobienia!!!! genialnie:-), mamusie co z wami dzisiaj?