Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie dawno jej nie było:-(Wiecie co, Owca się chyba obraziIa.ProsiIa o dostep do zamkniętego i jakoś kazdy ją zbyI.Od tamtej pory nie piszę.
ona z blizniaczkami to ma sajgon...może wyślijcie sms do niej znaczy do joli nie owcy![]()

Uda się. Mój mąz ze dwa miesiące temu byI ciągIe w domu a efektem jego obecności byI rozpuszczony Tomek.Jak wróciI do pracy to nie mogIam dac sobie rady taki byI rozpuszczony. PowoiI,powoIi i jest doprowadziIam go do porządku.
agicznych. Wszyscy wmawiali zęby, a ja byłam już bliska załamania. Ale twardo Lilię trzymałam. Pewnego dnia odłożyłam jak co dzień na matę i cisza
No i już tak zostało
No, ale chyba zdawała sobie sprawę, że tak od razu dostępu nie dostanie do zamkniętego... Przy pierwszym zamkniętym niektóre dziewczyny też nie dostały i co? Czy przestały pisać? Nie! I co? Teraz mamy drugi zamknięty. Trochę martyw, ale mamy...Wiecie co, Owca się chyba obraziIa.ProsiIa o dostep do zamkniętego i jakoś kazdy ją zbyI.Od tamtej pory nie piszę.
tak , tylko nie do jakiegoś Anglika ;-)Numer do Joli mam. Wysłać SMS-a?
Wiecie co, Owca się chyba obraziIa.ProsiIa o dostep do zamkniętego i jakoś kazdy ją zbyI.Od tamtej pory nie piszę.

No coś ty.Mmatysia ,czy Ty nadaI czytasz forum od początku?
.Może kiedyś....
no to mnie trochę zasmuciłaś ale córcia też nie raczkowała miałam nadzieję że choć Filipek będzie mi kurze po kątach wycierał![]()