moniqsan
Fanka BB :)
to taki nowy szyfr, zamiast "dziecko nakarmione, wykąpane i śpi"![]()
![]()

dobre

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()

hi hi hi :-):-):-)
to co teraz robisz?

Śpi, śpi... mieliśmy dziś zwiariowany dzień... przeprowadzaliśmy się i nie skończyliśmyjuz tu siedzisz
Natasha juz spi? bo moja zasnela wlasnie....:-)
kurcze ile tu rzeczy się nazbierało! wcześniej jeszcze pojechaliśmy do sklepu zrobić konkretne zakupy, bo nie mieliśmy tam nic... wiadomo jak się kilka miesięcy tam nie mieszkało to w lodówce było tylko światło... a wiadomo ile ludzi w marketach
na, ale nie było innego wyjścia... zakupy robiliśmy chyba ze 2 godziny! jeszcze poszłam do smyka zwrócić kamizelkę, którą kupiłam ponad 2 miesiące temu... taka ładna była! z takiego futerka... ale wpierw była za duża i leżała w szafie, a jak w końcu postanowiłam ją ubarać to Natasza po minucie miała ręce z tego futerka
od razu jej ją zdejmowałam i postanowiłam zawalczyć o możliwość zwrotu. no i się udało. w końcu kosztowała prawie 50zł. po zakupach pakowanie i przewożenie rzeczy! i w końcu okazało się że jest już po19.00... no i zostaliśmy jeszcze na noc u teściów... Młoda była już marudna, a trzeba by było ją ubierać, wieźć... bez sensu... no i zostaliśmy... zresztą jeszcze wszytstkiego nie przewieźliśmy
jutro rano dokończymy
![]()

jestem, ale nikogo nie było to sobie poszłam oglądać pierdoły...oj ta nasza Marzenka
ale gdzies zaginela w akcji![]()
no to czad!!!Śpi, śpi... mieliśmy dziś zwiariowany dzień... przeprowadzaliśmy się i nie skończyliśmykurcze ile tu rzeczy się nazbierało! wcześniej jeszcze pojechaliśmy do sklepu zrobić konkretne zakupy, bo nie mieliśmy tam nic... wiadomo jak się kilka miesięcy tam nie mieszkało to w lodówce było tylko światło... a wiadomo ile ludzi w marketach
na, ale nie było innego wyjścia... zakupy robiliśmy chyba ze 2 godziny! jeszcze poszłam do smyka zwrócić kamizelkę, którą kupiłam ponad 2 miesiące temu... taka ładna była! z takiego futerka... ale wpierw była za duża i leżała w szafie, a jak w końcu postanowiłam ją ubarać to Natasza po minucie miała ręce z tego futerka
od razu jej ją zdejmowałam i postanowiłam zawalczyć o możliwość zwrotu. no i się udało. w końcu kosztowała prawie 50zł. po zakupach pakowanie i przewożenie rzeczy! i w końcu okazało się że jest już po19.00... no i zostaliśmy jeszcze na noc u teściów... Młoda była już marudna, a trzeba by było ją ubierać, wieźć... bez sensu... no i zostaliśmy... zresztą jeszcze wszytstkiego nie przewieźliśmy
jutro rano dokończymy
![]()
i jeszcze jutro cie to czeka

jestem ale tu dzisiaj smutno nie ma co czytać

to pisz stara

mi jak rosły to smarowałam żelem na dziąsła dla dziecino to czad!!!i jeszcze jutro cie to czeka
a mnie od wczoraj bola dziasla... bo rosna mi osemki... bylam u dentysty i powiedziala mi ze ona narazie nic z tym nie zrobi ze same pekna i wyjda...
a dziasla tak strasznie mnie bola ze szok![]()

a czemu starato pisz stara
![]()

a wiesz jeszcze tego nie robilam..lece po zel:-)mi jak rosły to smarowałam żelem na dziąsła dla dzieci![]()