reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dzięki kochana a powiedz te śledzie muszę wcześniej namoczyć i na jak długo przepis 1 mi odpowiada :tak:

Przepis 2 może brzmi skromnie, ale naprawdę jest pycha, gwarantuję :tak:
Ja nie moczę śledzi. Ale są tacy którzy to robią. To kwestia smaku :tak: Jak lubicie delikantne to pomocz :tak:
Z tym że trzeba pamiętać, że taki farsz śledziowy i oliwa też robią śledziom swojego rodzaju maczankę :tak: Oczywiście najlepiej zrobić je nawet 2 dni wcześniej, wtedy fajnie przechodzą smakiem:tak:

Przepis 2 może brzmi skromnie, ale naprawdę jest pycha, gwarantuję :tak:
Ja nie moczę śledzi. Ale są tacy którzy to robią. To kwestia smaku :tak: Jak lubicie delikantne to pomocz :tak:
Z tym że trzeba pamiętać, że taki farsz śledziowy i oliwa też robią śledziom swojego rodzaju maczankę :tak: Oczywiście najlepiej zrobić je nawet 2 dni wcześniej, wtedy fajnie przechodzą smakiem:tak:
dziękują dziękuję a jeszcze jedno te śliwki kalifornijskie to jakie są rózne suszone ?:zawstydzona/y:
a może jednak ten drugi jak przekonujesz bo ten pierwszy to farsz podobny jak ryba po grecku a taką też mam

dziękują dziękuję a jeszcze jedno te śliwki kalifornijskie to jakie są rózne suszone ?:zawstydzona/y:
a może jednak ten drugi jak przekonujesz bo ten pierwszy to farsz podobny jak ryba po grecku a taką też mam

Tak, to fakt, farsz przypomina trochę ten do ryby po grecku, ale wiadomo w zestawieniu ze śledziami daje zupełnie inny smak :tak:
Może obydwa ?:-D:cool2:
Śliwki kalifornijskie (suszone) są po prostu bardziej dorodne i mięsiste, duże, no i suszone, bo te nasze to często są oszukane i wędzone (żeby szybciej obeschły) :sorry:

Witajcie!
Dzisiaj mój M i Gaba mają imieniny, jedna tura gości poszła zaraz druga tura (tylko teściowie ale zostało tylko 5 małych kawałków ciasta!!!:szok:

Gosia marudna, chyba kolejne zębole.

Moniqsan - ja też skorzystam z przepisu na śledzie - zaskoczę rodzinkę nową potrawą:-).
Buzaioki

reklama
Witajcie!
Dzisiaj mój M i Gaba mają imieniny, jedna tura gości poszła zaraz druga tura (tylko teściowie ale zostało tylko 5 małych kawałków ciasta!!!:szok:

Gosia marudna, chyba kolejne zębole.

Moniqsan - ja też skorzystam z przepisu na śledzie - zaskoczę rodzinkę nową potrawą:-).
Buzaioki

W takim razie przekaż sto całusów Gabie, M daj imieninowego kopniaka (chyba nie będę go całować ;-)) :-)

No i podziel się opinią po zjedzeniu :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry