Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki kochana a powiedz te śledzie muszę wcześniej namoczyć i na jak długo przepis 1 mi odpowiada![]()

Jak lubicie delikantne to pomocz 
Oczywiście najlepiej zrobić je nawet 2 dni wcześniej, wtedy fajnie przechodzą smakiem
dziękują dziękuję a jeszcze jedno te śliwki kalifornijskie to jakie są rózne suszone ?Przepis 2 może brzmi skromnie, ale naprawdę jest pycha, gwarantuję
Ja nie moczę śledzi. Ale są tacy którzy to robią. To kwestia smakuJak lubicie delikantne to pomocz
Z tym że trzeba pamiętać, że taki farsz śledziowy i oliwa też robią śledziom swojego rodzaju maczankęOczywiście najlepiej zrobić je nawet 2 dni wcześniej, wtedy fajnie przechodzą smakiem
![]()

dziękują dziękuję a jeszcze jedno te śliwki kalifornijskie to jakie są rózne suszone ?
a może jednak ten drugi jak przekonujesz bo ten pierwszy to farsz podobny jak ryba po grecku a taką też mam

już więcej cię nie męczę no widzisz jaka ze mnie kucharka 10 pytań o głupie śledzieale i tak dzięki :-)

Witajcie!
Dzisiaj mój M i Gaba mają imieniny, jedna tura gości poszła zaraz druga tura (tylko teściowie ale zostało tylko 5 małych kawałków ciasta!!!
Gosia marudna, chyba kolejne zębole.
Moniqsan - ja też skorzystam z przepisu na śledzie - zaskoczę rodzinkę nową potrawą:-).
Buzaioki