reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie kochane majoweczki !!! Bardzo dawno mnie tu nie bylo i zastanawiam sie jak ja nadrobie te zaleglosci bo to chyba z ponad 2 tyg :szok: no coz chociaz sprobuje co nieco poczytac co tam u Was bo jestem bardzo ciekawa. Nie moglam przez jakis czas pisac ( sprawa o ktorej wole tu nie wspominac ), a po drugie moj maluch ostatnio potrzebuje baaaaardzo duzo mojej uwagi az czesto zdaza mi sie plakac z tego powodu bo braknie mi juz sil :-( do tego doszly przygotowania do swiat, oraz w dalszym ciagu staramy sie kupic to mieszkanko ale niestety nasze urzedy nie wspolpracuja z nami tak szybko jak bysmy chcieli. Tyle u mnie w wielkim skrocie, a teraz zabieram sie do czytania co u Was ........ i bede sie starac sledzic Was na biezaco, pozdrawiam serdecznie i milego zionka zycze :-)

reklama
Dzien Dobry Dziewczyny:-)

Ja sie tylko witam i uciekam,dzisiaj oddaje laptopa do naprawy ale mam nadzieje ze wieczorem bedzie gotowy:tak:
A tak to porzadki,zakupki czyli sobotni standart:-)

Miłego dnia,buzka

Wogóle to odpowiadam na to co mi się przypomniało, chociaz było dawno.:-p:-p

moja Maja śpi w innym pokoju od 5 miesiąca. I ja jestem z tego mega zadowolona.:tak::tak:

Świąt nie spedzamy we czwórkę, ale w małym gronie z moją rodziną.:cool::cool:

było coś jeszcze ale zapomnialam.:sorry::sorry:

aha, gdzie jest Florencja?

HEJO!

ja też się witam. Mam lenia jak zawsze:-p:-p, dzis chyba się zbiorę i odkurzę i to na tyle.
:-):-):-) :sorry::sorry::sorry:
no ja już mam to za sobą odkurzyłam wszystko :-pa synuś w tym czasie usną on uwielbia szum:-D
Hallo!!!

A my się dziś bedziemy przeprowadzać:tak::tak::tak:!!! Strasznie mi się nie chce... Chciłabym, żeby ktoś za mnie to zrobił:tak: Ale już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:!!!
no to aby wszystko poszło gładko i wieczorem proszę napisać od siebiei jakieś fotki proszę :tak:

hej kobitki i ja sie witam...
mam przerwe w sprzataniu i wlasnie usypiam malinke...

marzenko - ja tez tego nie znosze...wszystko pakowac a pozniej na nowo rozpakowac szok....

a i juz jestem na NK... jak ktos ma ochotke do mnie dolaczyc zapraszam....
Paula&Daniel Lewakowski...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry