reklama

Mamy majowe 2009

Ankzoc, aneteczka - dziewczęta nikt Was nie atakuje! Padły najprawdziwsze fakty podane prosto na tacy w tonie przyjacielskim ze szczyptą chili na co mogą sobie pozwolić osoby sobie znane nie od dziś (w końcu kawał czasu macie za sobą, wspólnych radości i smutków, żalów, podziwów i uznania). Czas jaki poświęcamy na bb to indywidualna sprawa (i śmiem stwierdzić, że dla każdej z Nas rodzina jest na 1-szym miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i zależy od wielu czynników (czas pracy, sposób spędzania czasu z mężem, dziećmi, zainteresowania itp co nie podlega ocenie!!!). Za każdym wyborem idą naturalne konsekwencje. Aniu, zostając moderatorem przyjęłaś na siebie pewne obowiązki, w miedzy czasie zmieniła się twoja sytuacja (powrót do pracy) co wpłynęło, ze mimo najszczerszych chęci nie jesteś wstanie im podołać (za co nikt nie ma pretensji!!!). Latwiej byłoby i Tobie i Nam gdyby trzecią moderatorką była Aga, która jest do dyspozycji każdego niemal dnia - łatwiej poczynić uzgodnienia między WAMI moderatorkami niż próbować nadganiać posty z okresu nieobecności (co jest bezsensowne bo szybko zniechęca do pisania a frustracja rośnie proporcjonalnie z ilością stron do nadrobienia).

reklama
Ankzoc - ja jestem na bb średnio co 3 dzień, czasem nadrobię czasem nie, czasem napiszę krótko, czasem obszernie i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia. Życie w biegu i próba podołania wielu obowiązkom potrafi skutecznie zakłócić racjonalne i spokojne a czasem z humorem spojrzenie na różne sprawy i na siebie. zapewniam Ciebie, że w innych okolicznościach (bardziej przyjaznych warunkach dla Ciebie pod względem czasu spędzanego z córcią, z mężem, zarobków) zupełnie inaczej odebrałabyś dociekania moni i marzenki. Spokojnego weekendowego odpoczynku Aniu, naładuj akumulatorki :-).

Ankzoc - ja jestem na bb średnio co 3 dzień, czasem nadrobię czasem nie, czasem napiszę krótko, czasem obszernie i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia. Życie w biegu i próba podołania wielu obowiązkom potrafi skutecznie zakłócić racjonalne i spokojne a czasem z humorem spojrzenie na różne sprawy i na siebie. zapewniam Ciebie, że w innych okolicznościach (bardziej przyjaznych warunkach dla Ciebie pod względem czasu spędzanego z córcią, z mężem, zarobków) zupełnie inaczej odebrałabyś dociekania moni i marzenki. Spokojnego weekendowego odpoczynku Aniu, naładuj akumulatorki :-).
AMEN:tak:

moniqsan, m&m's - ja z mężem też śpimy w stroju Adama i Ewy i nie kryjemy tego przed córkami:rofl2:. Znaczy nie paradujemy na golasa ale jak Ja czy M idziemy do łazienki to się nie zasłaniamy, Gaba zapytała tylko co M ma między nogami i tyle, nikt nie czuje skrępowania z powodu nagości (oczywiście tylko w wersji domowej;-)).

Dziewczyny po pierwsze i najwazniejsze NIE JESTEM OBRAŻONA NA ŻADNĄ Z WAS!!!!

Rozumiem, że potrzebujecie moderatora a ja nie mam ostatnio czasu i niestety pewnie szybko nie wygospodaruję go w takich ilościach jakbyście chiały! :-(:-(:-(Tesknie za wami strasznie i poprostu przykro mi się zrobiło :-(

Co do mojej wypowiedzi na temat moderowanie, ja naprawdę oddam te funkcję innej dziewczynie, i nie jest to moja zgryźliwość, ale któraś z was będzie mogła przynjmniej aktywnie działać w przeciwieństwie do mnie.

Jeśli chodzi o agękm, pisałam wam wielokrotnie ale chyba żadna z was nie przeczytała moich postów, więc powtórzę:
Pisałam widomość do admina, żeby aga i barmanka dostały uprawnienia moderatora, no i zebysmy dostały uprawnienia do zamknietego, bo tam tez nie mam mozliwosci moderowania i o dostep dla nowych dziewczyn. W efekcie barmanka dostała moderowanie forum xxx i otwartego, aga nie dostała, a ja nie otrzymałam dostępu do moderowania zamknietego. Pisałam ponownie do admin, ale ja wpływu nie mam na to! Więc nie możecie mieć do mnie pretensji, a problem zauwazyłam i już go dawno zgłosiłam!!!

O forum zamkniety i bałaganie nie będę pisała, bo nie jestem tam moderatorką.........

Mam nadzieję, że rozwiałam wasze wszytskie wątpliwości i skończy się ten temat!!!

Miłego dnia

A i jeszcze jedno proszę o propozycję osoby, która ma zostać moderatorką, musi to być osoba która ma dostęp też do forum xxx.

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry dziewczyny. Widzę ,że odbyła się spora dyskusja na temat moderowania.
Z tego co wyczytałam to Ankzoc i Aneteczka...kochane...niepotrzebnie sie oburzyłyście bo w słowach Moniq i Marzenki nie było niczego co mogłoby Was urazić. Tu nie chodziło o to ,że my Was nie chcemy, tu chodziło o to ,że nie rozumiemy dlaczego z trzech wytypowanych osób tylko aga_k_m nie dostała funkcji. Aniu niepotrzebnie napisałaś ( moim zdaniem) o wartościach jakie wyznajesz...przecież każda z nas na pierwszym miejscu w kolejności ma rodzinę, dziecko, męża a forum jest tylko miłym dodatkiem do dnia codziennego-odskocznią, a z Twoich słów wynikło troszkę ,że my jesteśmy maniaczkami i siedzimy na forum 24h na dobę.
Wydaje mi się ,ze tutaj bardziej chodzi o kwestię organizacji...jeśli się ma ten wolny czas to spędza się go tutaj bo jak już ktoś wspomniał czujemy sie tu jak w gronie przyjaciółek.
Ja już na temat moderowania się wypowiedziałam, nie zależy mi na tym by Wam (Tobie i Barmance) odebrać funkcję tylko by dodać agę_k_m gdyż jak już powszechnie wiadomo jest tu ona codziennie. Poza tym pomyslcie moje drogie...nie mozemy tak przeginać i fochować się jak dzieci. Dobry moderator ma nieskończoną cierpliwość by odpowiadać na wszystkie durne pytania i rozwiązywać durne nie raz problemy. Jeśli teraz masowo będziecie zwalać funkcje na inne osoby tylko dlatego ,że macie w danej chwili focha to w oczach administracji na prawdę nie wypadniemy poważnie. Dajcie spokój...szkoda reputacji . Skoro Ania napisała do Admina to pozostaje czekać i nie poruszać tego tematu więcej bo od początku jest on troszkę kontrowersyjny. Tyle mojego zdania na ten temat. Mam nadzieję ze zostałam dobrze zrozumiana :-p

tak szybciutko napisze co u nas...
M ma trzy dni wolnego więc spędzamy je razem, co prawda kosztem BB ale taka okazja rzadko nam się zdarza i chcemy wykorzystać te chwile :sorry:

Monika dziękuję, nie wiem gdzie M go kupił, najprawdopodobniej na allegro ale głowy nie dam ( on jak robi jakieś niespodzianki to nigdy nie przyznaje się do niczego)
cieszę się ,że podoba się Wam nasza "krówka" ;-)
wczoraj Damian miał pierwszą jazdę w nowym foteliku i....dzięki temu kto stworzył te cuda...pierwsza od niepamiętnych czasów jazda samochodem bez jednego piśnięcia...chyba chodziło o to by podróżować przodem do jazdy :tak:

lecę do moich chłopaków...włąsnie M włączył film na dvd...lubię oglądać filmy z rana ;-)
do zobaczenia później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry