reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No to nie było za miłe:tak:nie każdy moze całe dnie spędzać na forum, taka jest prawda, ja też wpadam przeważne tylko na chwilę, bo na więcej poprostu czau nie mam.
a co tu jest takie nie miłe? popatrzałam na posta Ankzoc i była nieaktywna, więc jak dla mnie to sobie poszła po prostu... jak było to nie wiem...nie wiem czy poszła czy nie...? a skoro już zostałaś adwokatem Ani - to powiedz dlaczego Aga nie jest moderatorem??? Bo widzę, że nikt nie rozumie, że o to nam chodzi...

Aniu skarbie - my nie najechałyśmy na Ciebie! Absolutnie nie!!! Pisałyśmy cały czas o tym, że nie podoba nam się dlaczego Aga nie jest moderatorem... My rozumiemy, że Ciebie tu nie ma i dlatego bardzo chciałyśmy, żeby Aga była moderatorem i stąd nasze zgorzenie całą sytuacją... Ale nie maiłyśmy nic do Ciebie!!! Mam nadzieję, że wszystko między nami o.k.??? Buźka!!!

Tez tak uwazam......:tak::tak::tak:
Ankzoc...na pewno nikt nie mial zamiaru na Ciebie naskoczyc......i nie sadze zeby ktoras z nas chciala odebrac Ci Aniu moderowanie.....to nie o to chodzi....:tak::tak::tak:

Buziak dla Ciebie i Majeczki....

Dobry wieczór:-)

Chciałam się tylko przywitać i zameldować, że wróciłam z Szymonkiem i droga była nawet ok;-).
Mam nadzieje, że jutro znajde więcej czasu, by zajrzeć na dłużej i zobaczyć, co u Was słychać:happy:.
Muszę już kończyc, bo M. czeka;-):-).

Dobranoc Mamusie:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry