Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobranocDziewczynki ja sie juz pozegnam:-)Jak zwykle zycze spokojnej nocki,buzi,muuuaaa:-)
moniqsan- nie poprostu wszytskie najechałyście na mnie
Dobranoc Ankzoc i Roxy.Dziewczynki ja sie juz pozegnam:-)Jak zwykle zycze spokojnej nocki,buzi,muuuaaa:-)

a co tu jest takie nie miłe? popatrzałam na posta Ankzoc i była nieaktywna, więc jak dla mnie to sobie poszła po prostu... jak było to nie wiem...nie wiem czy poszła czy nie...? a skoro już zostałaś adwokatem Ani - to powiedz dlaczego Aga nie jest moderatorem??? Bo widzę, że nikt nie rozumie, że o to nam chodzi...No to nie było za miłenie każdy moze całe dnie spędzać na forum, taka jest prawda, ja też wpadam przeważne tylko na chwilę, bo na więcej poprostu czau nie mam.
Aniu skarbie - my nie najechałyśmy na Ciebie! Absolutnie nie!!! Pisałyśmy cały czas o tym, że nie podoba nam się dlaczego Aga nie jest moderatorem... My rozumiemy, że Ciebie tu nie ma i dlatego bardzo chciałyśmy, żeby Aga była moderatorem i stąd nasze zgorzenie całą sytuacją... Ale nie maiłyśmy nic do Ciebie!!! Mam nadzieję, że wszystko między nami o.k.??? Buźka!!!

Dziewczynki ja sie juz pozegnam:-)Jak zwykle zycze spokojnej nocki,buzi,muuuaaa:-)
i ja się żegnam DOBRANOC