reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan- nie poprostu wszytskie najechałyście na mnie i poczułam się strasznie nie fajnie!!!! A do hierarchi, chodziło o to, ze dla mnie priorytetm jest rodzina, praca a pozniej forum i ze kazdy ma swoje priorytety w zyciu!
Co do agi to juz pisałam wczesniej ze wysylalam wiadomosci do admina!

reklama
moniqsan- nie poprostu wszytskie najechałyście na mnie i poczułam się strasznie nie fajnie!!!! A do hierarchi, chodziło o to, ze dla mnie priorytetm jest rodzina, praca a pozniej forum i ze kazdy ma swoje priorytety w zyciu!
Nie wszystkie -i ja uważam że ta sprzeczka jest wogle niepotrzebna ty pisałaś do administracji i na tym koniec po co więcej coś dodawać uspokójcie się dziewczynki proszę bardzo:tak:

Aniu skarbie - my nie najechałyśmy na Ciebie! Absolutnie nie!!! Pisałyśmy cały czas o tym, że nie podoba nam się dlaczego Aga nie jest moderatorem... My rozumiemy, że Ciebie tu nie ma i dlatego bardzo chciałyśmy, żeby Aga była moderatorem i stąd nasze zgorzenie całą sytuacją... Ale nie maiłyśmy nic do Ciebie!!! Mam nadzieję, że wszystko między nami o.k.??? Buźka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry