reklama

Mamy majowe 2009

Ankzoc nie dziw się nam... Od momentu jak tu wpadła Sheeppy to wiemy, że może być inaczej i że są moderatorzy. Wcześniej tego nie było... Nie wiedziałyśmy, że może być lepiej:no: I Aga miała być moderatorem, a nie jest i to nas burzy! Aga jest tu codziennie, nie pracuje, ma dla nas więcej czasu... No i przepraszam, że mam możliwość z pracy poczytać i popisać... No i przepraszam, że nie mam męża w domu codziennie - to nie do Ciebie - i mam czas wieczorami na forum - tak jak i inne....

reklama
siedzę z moją Sis, więc tak czasem czytam, i muszę teraz wtrącić.
Moniq, my też sypiamy tylko "pod kołdrą".:sorry::sorry::sorry::-):-)
Jak jestem chora albo coś i muszę założyć piżamę to mi dziwnie.:eek::eek::eek:

Nosz..kurka..nastepna ....:tak::tak::tak:..
Ty bez pizamki tez do mnie nie przyjezdzaj bo jak P zobaczy te dluge nogi.....:shocked2::shocked2:;-);-);-):-):-)

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha haaa haaaaaaaaa ha ha

No po prostu umarłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Że co proszę? :-D A co by cię uwierało? Bo chyba nie gumka od NIESPODNI? :-D:-D:-D

Nosz i z czego sie smiejesz kobieto....ja na powaznie pisze...
:tak::tak::tak::tak::tak:

A co do uwieranai..no jak to co ...posciell by mnie uwierala.....:-D:-D:-D:-D

Ankzoc nie dziw się nam... Od momentu jak tu wpadła Sheeppy to wiemy, że może być inaczej i że są moderatorzy. Wcześniej tego nie było... Nie wiedziałyśmy, że może być lepiej:no: I Aga miała być moderatorem, a nie jest i to nas burzy! Aga jest tu codziennie, nie pracuje, ma dla nas więcej czasu... No i przepraszam, że mam możliwość z pracy poczytać i popisać... No i przepraszam, że nie mam męża w domu codziennie - to nie do Ciebie - i mam czas wieczorami na forum - tak jak i inne....

Marzenko....wiesz ja nie sadze ze Ty masz za cos przepraszac Ankzoc....
Poprostu napisalysmy to co myslimy a to chyba jest fer..po to jest forum....:tak:

Ankzoc napisała że może Ci oddać moderowanie, wiec chyba o to Ci chodziło.
to muszę jutro wszystko jeszcze raz przeczytać, bo nie widziałam, żeby Ankzoc pisała, że odda mi moderowanie:szok: A poza tym ja tego nie chcę! Skąd mam wiedzieć czy za miesiąc coś się nie zmieni i nie będę miała mniej czasu.. Ja też pracuję i wiem, że może się coś zmienić. Nie zależy mi, żeby pod nickiem mieć napis "moderatror".

reklama
marzena80- ja chetni ci oddam moderowanie, nie mam dla was czasu i nie ukrywam tego i nie trzymam sie tej funkcji nogami i rekoma! Codzienne wstawianie o 5 rano i życie w ciaglym biegu potrafi wykonczyc! W pracy też ciezko wygospodarowac mi chwile na forum, tymbardziej, ze pracuje w innym dziale i mam zupelnie inna specyfike pracy, wiec wszytskiego ucze sie od nowa.
A po poworcie do domu nie mam sumienia wziasc kompa i siedziec na forum, kiedy moje dziecko po 8 godzinach rozlaki ze mna strasznie to przezywa i nie chce sie odemnie odkleic! Ty masz mozliwosc siedzenia w pracy i chcyba tez pracujesz w roznych godzinach wiec, u ciebie jest inny rozklad dnia, dlatego nie mamy co porownywac siebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry