M
Marzena80
Gość
Ankzoc nie dziw się nam... Od momentu jak tu wpadła Sheeppy to wiemy, że może być inaczej i że są moderatorzy. Wcześniej tego nie było... Nie wiedziałyśmy, że może być lepiej
I Aga miała być moderatorem, a nie jest i to nas burzy! Aga jest tu codziennie, nie pracuje, ma dla nas więcej czasu... No i przepraszam, że mam możliwość z pracy poczytać i popisać... No i przepraszam, że nie mam męża w domu codziennie - to nie do Ciebie - i mam czas wieczorami na forum - tak jak i inne....
I Aga miała być moderatorem, a nie jest i to nas burzy! Aga jest tu codziennie, nie pracuje, ma dla nas więcej czasu... No i przepraszam, że mam możliwość z pracy poczytać i popisać... No i przepraszam, że nie mam męża w domu codziennie - to nie do Ciebie - i mam czas wieczorami na forum - tak jak i inne....

A poza tym ja tego nie chcę! Skąd mam wiedzieć czy za miesiąc coś się nie zmieni i nie będę miała mniej czasu.. Ja też pracuję i wiem, że może się coś zmienić. Nie zależy mi, żeby pod nickiem mieć napis "moderatror".