Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my tak spaliśmy dopóki córcia nie zaczeła do nas w nocy przychodzić i się skończyło![]()

No właśnie... Ja wiem, że dziwczyny wróciły do pracy i mają mniej czasu... Ale hallo ja też wróciłam! I jak tylko zdrowie i wątroba pozwala to jestem z Wami! No i oczywiście ja też nie dalabym rady nadrobić... Strzasznie dużo piszemy
Tylko się dziś wqrzyłam... Wpadła i wypadła jeszcze szybciej... Nie tak to powinno wyglądać...
![]()

No naprawdę
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów) i tak nam zostało
Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować![]()

Moniq widzisz - poczekaj aż Lila podrośnie i zacznie do Was przychodzić to pidżamy zakupicie![]()

No naprawdę
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów) i tak nam zostało
Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować[/COLOR]
Wiecie co, przypomniałam sobie, że my też kiedyś dawno dawno temu sypialiśmy nago... ale było fajnie!! I przestaliśmy właśnie wtedy gdy Andrzej wpadał rano bez pukania :-)
i niewiadomo jakby było ciepło w domu to mnie i tak jest zimno

słyszałam o takim czymś ale nie wyobrażam sobie tego to pewnie zależy od tego właśnie jak byliśmy chowaniA ja nie wiem jak to będzie.
U mnie w domu to by było czymś niemożliwym, ale np w domu M to normalne że rodzice chodzili przy dzieciach nago, więc może i u nas tak będzie
Wyjdzie "w praniu"
już jestem w temacie ;-)Wow extra news z mamamatysia
Marzena doczytuje koljne posty i jestem pod wrazeniem
brawo bedziesz mi pisała newslatter 
, no i kupki robi już dorosłe 

, a tak swoją drogą to kto zabrał ci laptopa m, czy synus??? Bo mój m też ma uczulenie na moje pisanie na bb 
faceci, nigdy nas nie zrozumieją 

Lodówkę tak,rozmrazam co dwa miesiące.co dwa dni ale że całą![]()