reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co, przypomniałam sobie, że my też kiedyś dawno dawno temu sypialiśmy nago... ale było fajnie!! I przestaliśmy właśnie wtedy gdy Andrzej wpadał rano bez pukania :-)

reklama
No właśnie... Ja wiem, że dziwczyny wróciły do pracy i mają mniej czasu... Ale hallo ja też wróciłam! I jak tylko zdrowie i wątroba pozwala to jestem z Wami:tak::tak::tak:! No i oczywiście ja też nie dalabym rady nadrobić... Strzasznie dużo piszemy:tak: Tylko się dziś wqrzyłam... Wpadła i wypadła jeszcze szybciej... Nie tak to powinno wyglądać...:no::no::no:

a mnie najbardziej to denerwuje...jesli juz o tym piszemy...to ze Ankzoc wiedziala ze wraca do pracy i to prawie zaraz po tym jak zostala naszym moderatorem i zgodzila sie na kandydature.....:eek:
A powinna to przemyslec....

No naprawdę :sorry:
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów :zawstydzona/y::-p) i tak nam zostało :tak:

Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować :sorry:

Eeeee ale jak do mnie przylecisz to wez pizamke bo wiesz nie chcialabym zeby moj mezol tak laske zobaczyl.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Ni a tak na powaznie to mi by bylo chyba nie wygodnie.....:sorry:

No naprawdę :sorry:
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów :zawstydzona/y::-p) i tak nam zostało :tak:

Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować :sorry:[/COLOR]

Wiecie co, przypomniałam sobie, że my też kiedyś dawno dawno temu sypialiśmy nago... ale było fajnie!! I przestaliśmy właśnie wtedy gdy Andrzej wpadał rano bez pukania :-)

Nam też się to czasami zdarza,kiedys częściej,teraz już mniej a to dlatego że ja bardzo zmarzlata jestem:-D i niewiadomo jakby było ciepło w domu to mnie i tak jest zimno:tak::sorry::-D

marzena80- dziękuje za przybliżenie :-D już jestem w temacie ;-)Wow extra news z mamamatysia :laugh2: Marzena doczytuje koljne posty i jestem pod wrazeniem :-D brawo bedziesz mi pisała newslatter :-p

jola466- u nas też biało, ja się cieszę bo uwielbiam zimę w przeciwieństwie do mojego m ;-)Co do jedzenia Mai to teraz wcina z rana kaszke, na obiadek cały słoiczek (ten wiekszy), po poludniu jeszcze deserek, wiec jestem zadowolona, w sumie wcina wszystko co dostanie :laugh2:, no i kupki robi już dorosłe :-D:rofl2:

mamamatysia- no ładnie cię synuś załatwił ;-):laugh2:, a tak swoją drogą to kto zabrał ci laptopa m, czy synus??? Bo mój m też ma uczulenie na moje pisanie na bb :dry::growl:faceci, nigdy nas nie zrozumieją :cool2::wink:

monika1977, jola466, marzena80, moniqsan- wiecie co pisałam w tej sparwie już do admina ale widze ze jeszcze nie ma, nie wiem czemu, przypomne się jeszcze raz! Zreszta tak samo jak moderowanie zamknietego, ja nie mialam uprawnien i chciałam zebysmy we 3 mialy do xxxx , ale dostała tylko barmanka!!!:rofl2:

marzena80, moniqsan- bardzo chetnie odstapie wam moderowanie! Fakt wpadam tu coraz mniej ze względu na obowiązki wstaje codziennie o 5 rano , odwoze dziecko do dziadkow, jestem przed 15 po pracy u dziadkow, pozniej do domu, zakupy, obiad, czas dla dziecka siebie, meża. Cieżko jest wygospodarować czas........... nie oszukujmy się! Widzę ze macie już swoja grupkę ludzi i ciezko się wbić w temat!

reklama
siedzę z moją Sis, więc tak czasem czytam, i muszę teraz wtrącić.
Moniq, my też sypiamy tylko "pod kołdrą".:sorry::sorry::sorry::-):-)
Jak jestem chora albo coś i muszę założyć piżamę to mi dziwnie.:eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry