• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co, przypomniałam sobie, że my też kiedyś dawno dawno temu sypialiśmy nago... ale było fajnie!! I przestaliśmy właśnie wtedy gdy Andrzej wpadał rano bez pukania :-)

reklama
No właśnie... Ja wiem, że dziwczyny wróciły do pracy i mają mniej czasu... Ale hallo ja też wróciłam! I jak tylko zdrowie i wątroba pozwala to jestem z Wami:tak::tak::tak:! No i oczywiście ja też nie dalabym rady nadrobić... Strzasznie dużo piszemy:tak: Tylko się dziś wqrzyłam... Wpadła i wypadła jeszcze szybciej... Nie tak to powinno wyglądać...:no::no::no:

a mnie najbardziej to denerwuje...jesli juz o tym piszemy...to ze Ankzoc wiedziala ze wraca do pracy i to prawie zaraz po tym jak zostala naszym moderatorem i zgodzila sie na kandydature.....:eek:
A powinna to przemyslec....

No naprawdę :sorry:
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów :zawstydzona/y::-p) i tak nam zostało :tak:

Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować :sorry:

Eeeee ale jak do mnie przylecisz to wez pizamke bo wiesz nie chcialabym zeby moj mezol tak laske zobaczyl.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Ni a tak na powaznie to mi by bylo chyba nie wygodnie.....:sorry:

No naprawdę :sorry:
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów :zawstydzona/y::-p) i tak nam zostało :tak:

Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować :sorry:[/COLOR]

Wiecie co, przypomniałam sobie, że my też kiedyś dawno dawno temu sypialiśmy nago... ale było fajnie!! I przestaliśmy właśnie wtedy gdy Andrzej wpadał rano bez pukania :-)

Nam też się to czasami zdarza,kiedys częściej,teraz już mniej a to dlatego że ja bardzo zmarzlata jestem:-D i niewiadomo jakby było ciepło w domu to mnie i tak jest zimno:tak::sorry::-D

marzena80- dziękuje za przybliżenie :-D już jestem w temacie ;-)Wow extra news z mamamatysia :laugh2: Marzena doczytuje koljne posty i jestem pod wrazeniem :-D brawo bedziesz mi pisała newslatter :-p

jola466- u nas też biało, ja się cieszę bo uwielbiam zimę w przeciwieństwie do mojego m ;-)Co do jedzenia Mai to teraz wcina z rana kaszke, na obiadek cały słoiczek (ten wiekszy), po poludniu jeszcze deserek, wiec jestem zadowolona, w sumie wcina wszystko co dostanie :laugh2:, no i kupki robi już dorosłe :-D:rofl2:

mamamatysia- no ładnie cię synuś załatwił ;-):laugh2:, a tak swoją drogą to kto zabrał ci laptopa m, czy synus??? Bo mój m też ma uczulenie na moje pisanie na bb :dry::growl:faceci, nigdy nas nie zrozumieją :cool2::wink:

monika1977, jola466, marzena80, moniqsan- wiecie co pisałam w tej sparwie już do admina ale widze ze jeszcze nie ma, nie wiem czemu, przypomne się jeszcze raz! Zreszta tak samo jak moderowanie zamknietego, ja nie mialam uprawnien i chciałam zebysmy we 3 mialy do xxxx , ale dostała tylko barmanka!!!:rofl2:

marzena80, moniqsan- bardzo chetnie odstapie wam moderowanie! Fakt wpadam tu coraz mniej ze względu na obowiązki wstaje codziennie o 5 rano , odwoze dziecko do dziadkow, jestem przed 15 po pracy u dziadkow, pozniej do domu, zakupy, obiad, czas dla dziecka siebie, meża. Cieżko jest wygospodarować czas........... nie oszukujmy się! Widzę ze macie już swoja grupkę ludzi i ciezko się wbić w temat!

reklama
siedzę z moją Sis, więc tak czasem czytam, i muszę teraz wtrącić.
Moniq, my też sypiamy tylko "pod kołdrą".:sorry::sorry::sorry::-):-)
Jak jestem chora albo coś i muszę założyć piżamę to mi dziwnie.:eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry