reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A Ankzoc już sobie poszła... Ja się silę i stareszczam, a jej juz nie ma... Nie ładnie! I co z naszymi moderatorkami - nie moderatorkami??? Znowu nic się nie dowiedziałyśmy... I pewnie wpadnie za tydzień...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No wlasnie...to jest wszystko jakies takie niepoukladane.....
Ankzoc ze wzgledu na powrot do pracy wpada tutaj raz w tygodniu i tak naprawde jej sie wcale nie dziwie ze nie daje rady nadrobic....
No Barmanka tak samo teraz wrocila do pracy, w chwili obecnej nie ma jej miesiac....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

ale przyznam w lodówce jeszcze z odkurzaniem nie byłam ale Jolu nie omieszkam sprawdzić :tak:

Kasiu ...polecam....sprawdzony sposob ..ja juz odkurzam w lodowce jakies dobre pare lat....:rofl2::rofl2::rofl2:
A wszystko zaczlo sie od tego ze mialam cebule w takiej siateczce i wszedzie mi sie nakruszylo a ze mam lenia to zatachalam odkurzacz do kuchni i rach ciach....i bylo czysciutko....:tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D
a naprawde spicie w strojach Adama i Ewy......no ja to jakos tego sobie tak nie wyobrazam.....:sorry::sorry::rofl2:
no ale zaoszczedzacie na pizamkach...:-D:-D:-D

Jak dla mnie to jeden wielki kit, no ale wiesz ona ma i twierdzi ze wstaje jak "mlody bog" po nocy.....
a tam to chyba zjadlam literki i mialo byc gryka....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Aaaaa,kurcze blondynka ze mnie,ja na prawde myslałam ze to może zwierz jakiś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ale taki odkurzacz to bym i tak chciała achhhh[/QUOTE
Kurcze,fajna sprawa,przydał by się u mnie ale z moim zmierzłym chłopem to mało realne:no:

No wlasnie...to jest wszystko jakies takie niepoukladane.....
Ankzoc ze wzgledu na powrot do pracy wpada tutaj raz w tygodniu i tak naprawde jej sie wcale nie dziwie ze nie daje rady nadrobic....
No Barmanka tak samo teraz wrocila do pracy, w chwili obecnej nie ma jej miesiac....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
No właśnie... Ja wiem, że dziwczyny wróciły do pracy i mają mniej czasu... Ale hallo ja też wróciłam! I jak tylko zdrowie i wątroba pozwala to jestem z Wami:tak::tak::tak:! No i oczywiście ja też nie dalabym rady nadrobić... Strzasznie dużo piszemy:tak: Tylko się dziś wqrzyłam... Wpadła i wypadła jeszcze szybciej... Nie tak to powinno wyglądać...:no::no::no:

reklama
:-D:-D:-D:-D
a naprawde spicie w strojach Adama i Ewy......no ja to jakos tego sobie tak nie wyobrazam.....:sorry::sorry::rofl2:
no ale zaoszczedzacie na pizamkach...:-D:-D:-D

No naprawdę :sorry:
My nawet nie mamy w domu żadnej piżamy, ani koszuli nocnej.
Jakoś tak się przyzwyczailiśmy (to jeszcze z szaleńczych czasów :zawstydzona/y::-p) i tak nam zostało :tak:

Najgorzej jak ktoś zostaje u nas na noc. Wtedy trzeba kombinować :sorry:
[/COLOR]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry