M
Marzena80
Gość
eeeee tam... stara jędza i tyle... mogła mi 200 zł dać... blender bym sobie kupiła i jeszcze by mi zostało...E to masz super babcie....:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eeeee tam... stara jędza i tyle... mogła mi 200 zł dać... blender bym sobie kupiła i jeszcze by mi zostało...E to masz super babcie....:-):-):-)
pamiętam były też kapcie takie żeby tylko z wanny wyjść nie do chodzenia za 400![]()
A Ankzoc już sobie poszła... Ja się silę i stareszczam, a jej juz nie ma... Nie ładnie! I co z naszymi moderatorkami - nie moderatorkami??? Znowu nic się nie dowiedziałyśmy... I pewnie wpadnie za tydzień...![]()

ale przyznam w lodówce jeszcze z odkurzaniem nie byłam ale Jolu nie omieszkam sprawdzić![]()

ale przyznam w lodówce jeszcze z odkurzaniem nie byłam ale Jolu nie omieszkam sprawdzić![]()

a naprawde spicie w strojach Adama i Ewy......no ja to jakos tego sobie tak nie wyobrazam.....
no ale zaoszczedzacie na pizamkach...
Jak dla mnie to jeden wielki kit, no ale wiesz ona ma i twierdzi ze wstaje jak "mlody bog" po nocy.....
a tam to chyba zjadlam literki i mialo byc gryka....
Aaaaa,kurcze blondynka ze mnie,ja na prawde myslałam ze to może zwierz jakiś
![]()
ale taki odkurzacz to bym i tak chciała achhhh[/QUOTE
Kurcze,fajna sprawa,przydał by się u mnie ale z moim zmierzłym chłopem to mało realne![]()
wstydzę się....A ja bywam
Ale nie co tydzień
Odkurzam też sprzęt audio-video. Wkurza mnie kurz na amplitunerze, wzmacniaczu, dvd i reszcie zabawek. A ścierą już tak się nie odkurzy
mamstud, co Ty na to ?![]()
No właśnie... Ja wiem, że dziwczyny wróciły do pracy i mają mniej czasu... Ale hallo ja też wróciłam! I jak tylko zdrowie i wątroba pozwala to jestem z WamiNo wlasnie...to jest wszystko jakies takie niepoukladane.....
Ankzoc ze wzgledu na powrot do pracy wpada tutaj raz w tygodniu i tak naprawde jej sie wcale nie dziwie ze nie daje rady nadrobic....
No Barmanka tak samo teraz wrocila do pracy, w chwili obecnej nie ma jej miesiac....![]()

! No i oczywiście ja też nie dalabym rady nadrobić... Strzasznie dużo piszemy
Tylko się dziś wqrzyłam... Wpadła i wypadła jeszcze szybciej... Nie tak to powinno wyglądać...

a naprawde spicie w strojach Adama i Ewy......no ja to jakos tego sobie tak nie wyobrazam.....
no ale zaoszczedzacie na pizamkach...![]()

) i tak nam zostało 
[/COLOR]