reklama

Mamy majowe 2009

to coś dla mojej babci... ona jest uzależniona od zeptera... też jakiś materac tam kupiła i pościel... a mi np. za obrone pracy magisterskiej kupiła blender za 1000zł:szok: Idiotyzm!!!

E to masz super babcie....:-):-):-)
No oczywiscie z kazdym zakupem tez sa jakies prezenty ..np. T do tej poscieli dostala naprawde piekny zestaw sztuccow na 24 osoby ...naprawde sliczny...no niby jak sie chcialo go samego kupic to kosztowal 1000zl......
Podarowala go swojej corce......

a garnki zepter tez ma....:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Wiesz Roxy ja nie wiem ale raz zaciagnela moja mame na pokaz tej poscieli i maja mam wrocila taka napalona.....ale szybko jej to z glowy wybilam.....
No nie wiem ile ona tam naprawde jest warta ale podobniez naprawde czlowiek budzi sie jak nowonarodzony.....:eek:...moja tesciowa tak bynajmniej twierdzi....:-D:-D:-D
:-D:-D:-D To na pewno,nie wiem Jolu nie widziałam nigdy takiej pościeli... no i nie wiem co to gruk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A Ankzoc już sobie poszła... Ja się silę i stareszczam, a jej juz nie ma... Nie ładnie! I co z naszymi moderatorkami - nie moderatorkami??? Znowu nic się nie dowiedziałyśmy... I pewnie wpadnie za tydzień...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Chyba że w piżamie dokupionej do kompletu za 3,5 tys :confused2::-D:-p

No to ja bym zaoszczędziła bo my śpimy zawsze w stroju adama i ewy :cool2:

:-D:-D:-D:-D
a naprawde spicie w strojach Adama i Ewy......no ja to jakos tego sobie tak nie wyobrazam.....:sorry::sorry::rofl2:
no ale zaoszczedzacie na pizamkach...:-D:-D:-D

:-D:-D:-D To na pewno,nie wiem Jolu nie widziałam nigdy takiej pościeli... no i nie wiem co to gruk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak dla mnie to jeden wielki kit, no ale wiesz ona ma i twierdzi ze wstaje jak "mlody bog" po nocy.....
a tam to chyba zjadlam literki i mialo byc gryka....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

pamiętam były też kapcie takie żeby tylko z wanny wyjść nie do chodzenia za 400 :szok:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry