reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan rozwaliłaś mnie... jak można odkurzać wannę i kibelek? :-) Chciałabym Cię zobaczyć przy tej czynności :-) A kibelek to tak w środku?
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No można :sorry:
Nawet mój M się nauczył. Od 10 lat jak kończy odkurzać ja wyskakuję z pytaniem" a wanne, umywalkę ... odkurzyłeś?" To już dla świętego spokoju to robi zawczasu :tak::-)

A odkurzam, bo nienawidzę jak potem myję jak mi się jakieś kłaczki, włoski i kurz rozmazują pod mokrą ścierką. Odkurzam brzegi wanny no i wewnątrz (jak jest sucha i coś na dnie zalega) no a kibelek tam z tyłu za deską :tak:

Nie robicie tego? :eek::sorry::zawstydzona/y:

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No można :sorry:
Nawet mój M się nauczył. Od 10 lat jak kończy odkurzać ja wyskakuję z pytaniem" a wanne, umywalkę ... odkurzyłeś?" To już dla świętego spokoju to robi zawczasu :tak::-)

A odkurzam, bo nienawidzę jak potem myję jak mi się jakieś kłaczki, włoski i kurz rozmazują pod mokrą ścierką. Odkurzam brzegi wanny no i wewnątrz (jak jest sucha i coś na dnie zalega) no a kibelek tam z tyłu za deską :tak:

Nie robicie tego? :eek::sorry::zawstydzona/y:
ja nie robię, może ja jestem jakaś inna?.....

Nie wiem,a jestem ciekawska i chciaIabym wiedzieć.Aga jest skromna i się nie dopomniaIa to ja za nią się dopytuje.

na pewno Ankzoc nam to wyjasni....:tak:

Jola a co to za pościel za 5,5 tyś:szok::szok::szok:

A ta posciel to z jakiejs tam welny, antyalergiczna i z wlasciwosciami przecirewumatycznymi, no i wogole ma jeszcze sto plusow....:rofl2:
No i wskazane jest spac w niej nago....:-D:-D:-D:-D

A no i tez ma materace wlasnie z pokazow jakies ortopedyczne bo niby ja kregoslup boli ..i tez dala okolo 3 tysiakow....:shocked2::shocked2::shocked2:

moniqsan rozwaliłaś mnie... jak można odkurzać wannę i kibelek? :-) Chciałabym Cię zobaczyć przy tej czynności :-) A kibelek to tak w środku?
ja też odkurzam wszystko co się da... kibelka jeszcze nie odkurzałam, ale spróbuję:tak:

Ankzoc my się chcemy dowiedzieć dlaczego Aga nie jest moderatorką??? Ciebie prawie tu nie ma, Barmanki też i znowu zostałyśmy sierotami... A przydałaby sie nam w końcu moderatorka:tak: A Aga jest tu codziennie...

reklama
Niezła pościel..... ja podejrzewam że to taki mały kit.... własnie dla starszych osób co to wszystko kupią żeby tylko zdrowe było...:sorry:
Chociaż może się myle,ale ta cena mnie rozwaliła:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry