reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej kochane mamusie :-), kurcze ja nigdy was nie dam rady nadrobić :zawstydzona/y:, tak chciałabym poczytać co u was ale mam 140 stron, raczej nie do ogarnięcia.

Ankzoc....Witaj....co u Ciebie jak Majeczka.....czy juz lepiej je????

Od 3750 zł
Az sobie usiadłam jak usłyszałam:szok::sorry:.
M chciał mi ciemnotę wcisnąć, ze ok 1500zł ale gościu się wygadał:-D.

A ja Ci powiem ze moja tesciowa to i tak by to kupila...ona ma wsztstko z tych pokazow i z zakupow Mango ( czy jak tam sie to zwie)....ostatnio zakupila posciel za prawie 5,5 tysiaca...no i jakis masazer do wanny za 2 tys...no i wieeele innych raczej zbednych rzeczy....:shocked2:
No to niezly jest Twoj mezus.....no pewnie chce Ci zrobic prezent pod choinke....:tak:

to jest działka m&m's, ale z tego co pamiętam to wieczorami głównie pojawiają się tematy żywieniowe i ilość tkanki tłuszczowej oraz wielkość flaka brzusznego. Raz było o operacjach plastycznych i powiększaniu biustu... Poza tym omawiałyśmy wanne w sypialni Roxy (a gdzie zdjęcia samej sypialni???), domek Agi_k_m. Confi kupiła nowy fotelik Damiankowi. Bliźniaczki lepiej już noce przesypiają. A tak to większość sprząta, piecze, gotuje...
:-D Zapomniałam o tych fotkach,hihi, teraz nie zrobie bo nie gadam z P i powie że jestem walnięta,zresztą młoda tam spi:sorry:
No i jeszcze Kasia wiecznie się kłóci z mężem... Paula ostatnio też, nawet profil na nk przez to skasowała...
No i ja też się kłóce non stop,tylko narazie nie ogłaszałam na forum ale chyba zaczne:wściekła/y::-(

Marzenko.....z keksem na pewno dasz rade...zaaawsze wychodzi i jest pyszny...robie podwojna porcje i jednen zamrazam....
No i jak Mamamatysia u mnie tez pyszny jest rano z herbatka.....no i ja zawsze dodaje mnostwo orzechow i figi bo maja te drobniutkie ziareneczka i pozniej tak fajnie chrupia....:tak:
Ja bede robic we wigilie.....zawsze tak robie....:tak:

Mamamatysia...kobieto ja to Cie tak podziwiam.....dom olbrzymi posprzatany, nawet okna pomylas a teraz jeszcze pichcisz i pieczes, alez u Was musi byc nastrojowo....:tak::tak:
No i uwazaj na siebie kochana, zdrowko przedewsztstkim.....:tak::tak:

Ja tez jestem ciekawa tego cuda.....kurcze....sam odkurza....:happy:
a ja juz sobie wyobrazam jak Fifi bedzie za tym wedrowal...na pewno bedzie myslal ze to kolejna zabawka....:-D:-D:-D

A u nas nadal sypie....i naprawde swiata nie widac......:szok:
Dziewczyny spia choc niedawno Alicja mi sie obudzila z takim placzem ze nie moglam jej jakies dobre 15 minut uspokoic...a jakie lzy jej lecialy....nie wiem czy czegos sie przestraszyla.....
Ale w efekcie obudzila Amelie no i poswiecilam kolejne 20 minut na uspienie ich ponownie.....:sorry:
Dziękuję Jolu.
Zaczerwieniłam się...

Co do takiego nagłego płaczu podczas snu to często wynik jakiegoś stresu w ciągu dnia.Niestety u nas tez sie zdarza.Ostatnio jak próbowałam go obudzić to az sie zapowietrzył i zaczął dusić:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry