monika1977
Fanka BB :)
Ja na chwiIę bo M w domu. ZapomniaIyscie napisac ,ze Aga km nie dostaIa uprawnien moderatora.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej kochane mamusie :-), kurcze ja nigdy was nie dam rady nadrobić, tak chciałabym poczytać co u was ale mam 140 stron, raczej nie do ogarnięcia.
Od 3750 zł
Az sobie usiadłam jak usłyszałam.
M chciał mi ciemnotę wcisnąć, ze ok 1500zł ale gościu się wygadał.

to jest działka m&m's, ale z tego co pamiętam to wieczorami głównie pojawiają się tematy żywieniowe i ilość tkanki tłuszczowej oraz wielkość flaka brzusznego. Raz było o operacjach plastycznych i powiększaniu biustu... Poza tym omawiałyśmy wanne w sypialni Roxy (a gdzie zdjęcia samej sypialni???), domek Agi_k_m. Confi kupiła nowy fotelik Damiankowi. Bliźniaczki lepiej już noce przesypiają. A tak to większość sprząta, piecze, gotuje...
Zapomniałam o tych fotkach,hihi, teraz nie zrobie bo nie gadam z P i powie że jestem walnięta,zresztą młoda tam spi
No i ja też się kłóce non stop,tylko narazie nie ogłaszałam na forum ale chyba zaczneNo i jeszcze Kasia wiecznie się kłóci z mężem... Paula ostatnio też, nawet profil na nk przez to skasowała...
:-(Ja na chwiIę bo M w domu. ZapomniaIyscie napisac ,ze Aga km nie dostaIa uprawnien moderatora.![]()

,,,,,?????????Dziękuję Jolu.Marzenko.....z keksem na pewno dasz rade...zaaawsze wychodzi i jest pyszny...robie podwojna porcje i jednen zamrazam....
No i jak Mamamatysia u mnie tez pyszny jest rano z herbatka.....no i ja zawsze dodaje mnostwo orzechow i figi bo maja te drobniutkie ziareneczka i pozniej tak fajnie chrupia....
Ja bede robic we wigilie.....zawsze tak robie....
Mamamatysia...kobieto ja to Cie tak podziwiam.....dom olbrzymi posprzatany, nawet okna pomylas a teraz jeszcze pichcisz i pieczes, alez u Was musi byc nastrojowo....
No i uwazaj na siebie kochana, zdrowko przedewsztstkim.....
Ja tez jestem ciekawa tego cuda.....kurcze....sam odkurza....
a ja juz sobie wyobrazam jak Fifi bedzie za tym wedrowal...na pewno bedzie myslal ze to kolejna zabawka....
A u nas nadal sypie....i naprawde swiata nie widac......
Dziewczyny spia choc niedawno Alicja mi sie obudzila z takim placzem ze nie moglam jej jakies dobre 15 minut uspokoic...a jakie lzy jej lecialy....nie wiem czy czegos sie przestraszyla.....
Ale w efekcie obudzila Amelie no i poswiecilam kolejne 20 minut na uspienie ich ponownie.....![]()

Nie wiem,a jestem ciekawska i chciaIabym wiedzieć.Aga jest skromna i się nie dopomniaIa to ja za nią się dopytuje.A dla czego.....,,,,,?????????
no właśnie, ja też bym chciała wiedzieć....Nie wiem,a jestem ciekawska i chciaIabym wiedzieć.Aga jest skromna i się nie dopomniaIa to ja za nią się dopytuje.
No właśnieJola a co to za pościel za 5,5 tyś![]()