reklama

Mamy majowe 2009

reklama
to ja poprosze streszczenie :-D
to jest działka m&m's, ale z tego co pamiętam to wieczorami głównie pojawiają się tematy żywieniowe i ilość tkanki tłuszczowej oraz wielkość flaka brzusznego. Raz było o operacjach plastycznych i powiększaniu biustu... Poza tym omawiałyśmy wanne w sypialni Roxy (a gdzie zdjęcia samej sypialni???), domek Agi_k_m. Confi kupiła nowy fotelik Damiankowi. Bliźniaczki lepiej już noce przesypiają. A tak to większość sprząta, piecze, gotuje...

Wiesz Joluś, jak byłas grzeczna w tym roku to Święty Mikołaj na pewno o Tobie nie zapomni...
:-):-):-) :-):-):-)

Bylam....bylam...bardzo grzeczna.....no to fajowo bo juz myslalam ze Mikolaj o mnie zapomnial bo maz caly czas powtarza ze prezentow sobie nie robimy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..no i tak mi smutno jakos ....no ale dobrze ze dziewczynki dostana....:-)...no i ja chyba cos mu tez kupie...:sorry::sorry:

A no i Martus...dziekujemy za karte.... a no i jeszcze zanim zajrzalam do srodka to powiedzialm do mojego P ze te dwa szkraby lepiace balwanka to Ala i Amelia...:tak::tak:
A ja Ci nie wyslalam bo Ty mi nie dalas swojego adresu......:-(..

Marzenko.....z keksem na pewno dasz rade...zaaawsze wychodzi i jest pyszny...robie podwojna porcje i jednen zamrazam....
No i jak Mamamatysia u mnie tez pyszny jest rano z herbatka.....no i ja zawsze dodaje mnostwo orzechow i figi bo maja te drobniutkie ziareneczka i pozniej tak fajnie chrupia....:tak:
Ja bede robic we wigilie.....zawsze tak robie....:tak:

Mamamatysia...kobieto ja to Cie tak podziwiam.....dom olbrzymi posprzatany, nawet okna pomylas a teraz jeszcze pichcisz i pieczes, alez u Was musi byc nastrojowo....:tak::tak:
No i uwazaj na siebie kochana, zdrowko przedewsztstkim.....:tak::tak:

Ja tez jestem ciekawa tego cuda.....kurcze....sam odkurza....:happy:
a ja juz sobie wyobrazam jak Fifi bedzie za tym wedrowal...na pewno bedzie myslal ze to kolejna zabawka....:-D:-D:-D

Moniqsan...fajnie ze juz jestes....no a jak podobalo sie mezowi....:happy:

Paula....no i jednak zaszczepilas.....kurcze a ja nadal nie wiem....tez nam lada dzien przyjdzie zaproszenie.....

A u nas nadal sypie....i naprawde swiata nie widac......:szok:
Dziewczyny spia choc niedawno Alicja mi sie obudzila z takim placzem ze nie moglam jej jakies dobre 15 minut uspokoic...a jakie lzy jej lecialy....nie wiem czy czegos sie przestraszyla.....
Ale w efekcie obudzila Amelie no i poswiecilam kolejne 20 minut na uspienie ich ponownie.....:sorry:

Fajny.Sam odkurza,myje podłogi jeździ po całym domu ,codziennie o tej samej godzinie będzie się włączał i sprzątał,bardzo dokładny,ale...
Toż to inteligentna bestia jest....:szok::-D
Od 3750 zł
Az sobie usiadłam jak usłyszałam:szok::sorry:.
M chciał mi ciemnotę wcisnąć, ze ok 1500zł ale gościu się wygadał:-D.
No niezle....ale wygoda .... bezcenna....:-D:-D:-D
ILE:szok::szok::szok:???
To co było za 1500??? Kabel do niego???
:-D:-D:-D Dobre...:-D:-D:-D

No to dziec wykapany,najedzony i spi:szok:... znowu...czyżby sie przestawiła...fajnie:tak: Ja też sie dosiadam z redsikiem malinowym w dłoni:tak:;-)

Ankzoc zapomniałam, że starszak Mmatysi poskarżył się ojcu, że go matka zaniedbuje i miała skonfiskowany laptop! Nie było jej 2 dni. Ale znalazła jak sprzątała, a potem syna przekupiła:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry