Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam aż facet pójdzie to otwieram wino.mam białe wytrawne winko z sokiem ananasowo - kokosowym, mogę się dosiąść? :-)
Dobra.Będę piła w ukryciuczekam, no chyba, że się schleję....

to jest działka m&m's, ale z tego co pamiętam to wieczorami głównie pojawiają się tematy żywieniowe i ilość tkanki tłuszczowej oraz wielkość flaka brzusznego. Raz było o operacjach plastycznych i powiększaniu biustu... Poza tym omawiałyśmy wanne w sypialni Roxy (a gdzie zdjęcia samej sypialni???), domek Agi_k_m. Confi kupiła nowy fotelik Damiankowi. Bliźniaczki lepiej już noce przesypiają. A tak to większość sprząta, piecze, gotuje...to ja poprosze streszczenie![]()
Wiesz Joluś, jak byłas grzeczna w tym roku to Święty Mikołaj na pewno o Tobie nie zapomni...
:-):-):-) :-):-):-)

..no i tak mi smutno jakos ....no ale dobrze ze dziewczynki dostana....:-)...no i ja chyba cos mu tez kupie...

Toż to inteligentna bestia jest....Fajny.Sam odkurza,myje podłogi jeździ po całym domu ,codziennie o tej samej godzinie będzie się włączał i sprzątał,bardzo dokładny,ale...

No niezle....ale wygoda .... bezcenna....Od 3750 zł
Az sobie usiadłam jak usłyszałam.
M chciał mi ciemnotę wcisnąć, ze ok 1500zł ale gościu się wygadał.

ILE???
To co było za 1500??? Kabel do niego???

Dobre...

... znowu...czyżby sie przestawiła...fajnie
Ja też sie dosiadam z redsikiem malinowym w dłoni
;-)
Jak mogłaś O TYM ZAPOMNIEĆAnkzoc zapomniałam, że starszak Mmatysi poskarżył się ojcu, że go matka zaniedbuje i miała skonfiskowany laptop! Nie było jej 2 dni. Ale znalazła jak sprzątała, a potem syna przekupiła![]()