reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-)
Marzena,ja tez bylam w szoku ze Oni sa para,wydaje mi sie ze kompletnie do siebie nie pasuja:no:ale pewnie sie myle:sorry:

Wlasnie poklocilam sie z P on twierdzi ze ja tylko narzekam,no i jak moge byc zmeczona zajmujac sie dzieckiem:wściekła/y: Pajac,kurcze nic przy niej nie zrobi a madrzy sie jakby wzystkie rozumy pozjadal. Kur...... chyba zmienie orientacje...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamamatysia,jak tam pierniczki,Mati dostal choc jednego, czy za twarde chyba na razie;-)
Pierniczki upieczone,musiałam schować bo by do jutrzejszej dekoracji nie dotrwały.Właśnie są fajne nie za twarde nie za miękkie:-)
[/COLOR][/COLOR]

Dziękuję:-D:-D:-D Jak po świętach napiszę to znaczy, że żyjemy...:tak::tak::tak:!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moniqsan-Fajnie,ze jesteś z powrotem.

No i IRobot sprząta mi podłogę:-):-):-)

Wrzucę wam później linka bo gościu nie pozwala zdjęć robić:sorry:.
Cena masakryczna:szok:,ale M jest napalony:eek:.
Nigdy nie sprząta(no może raz do roku jak go zmuszę:crazy:)ale o gadżetach sprzątających to wie więcej ode mnie:baffled:

reklama
tsarina- jej kochana jestes , jutro zaraz pobiegne do sklepiku zeby zobaczyc w ktorej to gazetce to pisza... ale dzieki wielkie kochana.. moze wkoncu cos sie zmieni na lepsze ze spaniem naszego marka nocnego//

mamamatysia wow a co to za odkurzacz??? jaki super robot:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry