reklama

Mamy majowe 2009

reklama
malinka, mamstud, jola, boheciafka- dziewczynki niestety kubus daje w nocy ostro popalic,, budzi sie srednio co 2 godziny czasami co godzine , teraz jestesmy na etapie wprowadzania herbatrki zamaist mleczka w nocy i jak dotad byly nocki co kubusiek obudzil sie tylp 2 razy no ale narazie malo ich jest...://

aga-k-m- oj kochana jestes,,, a co do domku wow,, to faktycznie sporo kasiorki wam poszlo, ale dom godny uwagi ,, sliczny jak z bajki.. kurcze wow super :)

n&m- wow ile prezentow... taka duzo masz rodzinke??? i choineczka sliczna:)

boheciafka- co do remontu byl on wymuszony plesnia,, i to tylko jedna sciane odnawialismy,, jutro bedziemy sprzatac i zrobie zdjecia tow stawie...:)

tikanisku widziałam dziś w Mamo to ja albo będziemy rodzicami, pewna nie jestem artykuły o klopotach ze spaniem u dzieci i się tam cała masa rodziców wypowiadała... było też o przyzwyczajaniu do kubków- ale to na pewno w Mamo to ja...

kochane moje wieczorkiem was nadrobie....

mam juz kato na NK i jak cos jestem jako Paula&Daniel Lewakowski....zapraszam...

buziaczek...

marenko - zapraszam ponownie nie gniewaj sie....hihihi

oj moje dziecie jes już tak śpiące ale jeszcze pół godziny musze go przetrzymać już by z chęcią poszedł spać
to się chyba umówili:tak: bo Natasza też już taka śpiąca była, że:szok::szok::szok: o 18.40 wsadzilam ją do wanny i przy mleku zasnęła już...

wybierz dżem, przesmaruj nim ciasto, zwiń w roladę i tak samo jak z makiem... banał nie? tylko nie z Łowicza... może sie rozpuścić
no to z dżemem spróbuję:tak: z dżemikiem będzie dobre! Może w poniedziałek zrobię próbę...!

Marzena Kornasia dała fajny przepis na baklave w watku z przepisami:tak:
Widziałam... Ale po pierwszym zdaniu stwierdziłam, że to chyba jednak zbyt skomplikowane:no: poza tym za dużo składników:no: to nie dla mnie... ja blondynka:tak:
mam juz kato na NK i jak cos jestem jako Paula&Daniel Lewakowski....zapraszam...

buziaczek...

marenko - zapraszam ponownie nie gniewaj sie....hihihi
a nie macie może ustawionej opcji, żeby Wasze konto nie pokazywało się po wyszukaniu w wyszukiwarce??? bo wpisuje i nie wyskakujecie mi:no:

Roxy ja mam tyły z Brzydulą, ale nagrywam i zrobię sobie kiedyś maraton:tak: a najbardziej byłam zszokowana jak się dowiedzaiłam, że w prywatnym życiu Paula I Pshemko są parą!

Mmatysia przepis przeczytałam:tak: Rozumię, że mogę poprzestać na samych orzechach, rodzynkach i owocach kandyzowanych? Bo tak poza tym to chyba nie jest trudne i powinnam dać radę... Tak???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry