kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
a no to chybanie czepiam tylko podziwiam :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no to chybanie czepiam tylko podziwiam :-)

Ja też miałam iść na gotowe ale mimo usilnej namowy moich rodziców zostajemy u siebie.Co prawda nie będziemy sami, bo T sprosiła pół rodziny na wieczerzę, ale ja kategorycznie odmówiłam udziału w tej imprezie i pomocy w przygotowaniachTsarina-Świetna ta paleta.Biały "róz-cień" powinno sie nakładać jako bazę pod inne cienie.Do rozjaśniania oka raczej się nie nadaje bo osiągniesz efekt "pandy".Do rozjaśniania cieni pod oczami tylko korektor.
Ups,no to nie wiedzialam. Kurcze efekt pandy,ciekawe;-)
Kochana jutro nie dam rady bo idę do fryzjera na kilka godzin a potem ostatnie zakupy spozywcze(jutro muszę zrobic ryby korzenne i przełozyć warzywkami wigilijne).
Łomatko,tyle robotykurcze ja to sie czuje przy Was jak mega leń,zero gotowania
pójde na gotowe i jeszcze marudze że sprzatac musze
![]()
.
Marzenko a moze keksa upiecz.Prosty, smaczny zawsze efektowny no i świąteczny:-)to jest nas dwie! ja mam posprzątane, bo wiadomo przeprowadzka, remont to i porządki... co prawda ja niby robię wigilię, ale cały czas się zastanawiam jak to zrobić, żeby się nie narobića pierników nie piekę...
zresztą nie lubię
no i ja w ogóle nie piekę
ale musiałabym jakieś ciasto stworzyć na wigilię... nie wypada chyba kupować... no nie??? myślałam o czymś na tym francuskim co można w markecie kupić, ale jak, co...??? zero pomysłu...
20 minut mu wystarczy?? :-):-)![]()
całkiem by ci się w główce przewróciło![]()

no to niby jak mam to zrobić???Marzenko a moze keksa upiecz.Prosty, smaczny zawsze efektowny no i świąteczny:-)
to u was tak na zawolanie??? nie znasz dnia, ani godzinywracam za 20 min... mąż wzywa...

Zaraz wrzucę fajny przepis w odpowiedni wątek;-)
no to niby jak mam to zrobić???
to u was tak na zawolanie??? nie znasz dnia, ani godziny![]()
z dżemem... to jak mam zrobić?Marzena a co lubisz? ser? dżem? orzechy? z makiem nie ma kłopotu, bo kupujesz gotową masę, z dżemem też nie, to ta sama zabawa, nieco więcej pracy z serem i orzechami, ale też nie za dużo, więc sama decyduj...
dziękuję! poczytam! może dwa ciasta upiekęZaraz wrzucę fajny przepis w odpowiedni wątek;-)
!!!z dżemem... to jak mam zrobić?
dziękuję! poczytam! może dwa ciasta upiekę!!!