reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tsarina-Świetna ta paleta.Biały "róz-cień" powinno sie nakładać jako bazę pod inne cienie.Do rozjaśniania oka raczej się nie nadaje bo osiągniesz efekt "pandy".Do rozjaśniania cieni pod oczami tylko korektor.
Ups,no to nie wiedzialam. Kurcze efekt pandy,ciekawe:-D;-)
Kochana jutro nie dam rady bo idę do fryzjera na kilka godzin a potem ostatnie zakupy spozywcze(jutro muszę zrobic ryby korzenne i przełozyć warzywkami wigilijne).

Łomatko,tyle roboty:szok: kurcze ja to sie czuje przy Was jak mega leń,zero gotowania:zawstydzona/y: pójde na gotowe i jeszcze marudze że sprzatac musze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:
Ja też miałam iść na gotowe ale mimo usilnej namowy moich rodziców zostajemy u siebie.Co prawda nie będziemy sami, bo T sprosiła pół rodziny na wieczerzę, ale ja kategorycznie odmówiłam udziału w tej imprezie i pomocy w przygotowaniach:sorry:.
to jest nas dwie! ja mam posprzątane, bo wiadomo przeprowadzka, remont to i porządki... co prawda ja niby robię wigilię, ale cały czas się zastanawiam jak to zrobić, żeby się nie narobić:tak: a pierników nie piekę...:no: zresztą nie lubię:no: no i ja w ogóle nie piekę:szok: ale musiałabym jakieś ciasto stworzyć na wigilię... nie wypada chyba kupować... no nie??? myślałam o czymś na tym francuskim co można w markecie kupić, ale jak, co...??? zero pomysłu...
Marzenko a moze keksa upiecz.Prosty, smaczny zawsze efektowny no i świąteczny:-)

20 minut mu wystarczy?? :-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ha ha ha... komputer potrzebował... :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Marzena a co lubisz? ser? dżem? orzechy? z makiem nie ma kłopotu, bo kupujesz gotową masę, z dżemem też nie, to ta sama zabawa, nieco więcej pracy z serem i orzechami, ale też nie za dużo, więc sama decyduj...

Marzena a co lubisz? ser? dżem? orzechy? z makiem nie ma kłopotu, bo kupujesz gotową masę, z dżemem też nie, to ta sama zabawa, nieco więcej pracy z serem i orzechami, ale też nie za dużo, więc sama decyduj...
z dżemem... to jak mam zrobić?

Zaraz wrzucę fajny przepis w odpowiedni wątek;-)
dziękuję! poczytam! może dwa ciasta upiekę:szok:!!!

Dziec wstał,zjadła kaszke i urzęduje z ojcem:-)

No a Wy pieczecie ciasta:-D Marzena Kornasia dała fajny przepis na baklave w watku z przepisami:tak:
Tsarina mam nadzieje że mi też kiedyś przejdzie i zaczne coś kombinowac w kuchni:tak::sorry:

reklama
malinka, mamstud, jola, boheciafka- dziewczynki niestety kubus daje w nocy ostro popalic,, budzi sie srednio co 2 godziny czasami co godzine , teraz jestesmy na etapie wprowadzania herbatrki zamaist mleczka w nocy i jak dotad byly nocki co kubusiek obudzil sie tylp 2 razy no ale narazie malo ich jest...://

aga-k-m- oj kochana jestes,,, a co do domku wow,, to faktycznie sporo kasiorki wam poszlo, ale dom godny uwagi ,, sliczny jak z bajki.. kurcze wow super :)

n&m- wow ile prezentow... taka duzo masz rodzinke??? i choineczka sliczna:)

boheciafka- co do remontu byl on wymuszony plesnia,, i to tylko jedna sciane odnawialismy,, jutro bedziemy sprzatac i zrobie zdjecia tow stawie...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry