reklama

Mamy majowe 2009

Roxy ja mam tyły z Brzydulą, ale nagrywam i zrobię sobie kiedyś maraton:tak: a najbardziej byłam zszokowana jak się dowiedzaiłam, że w prywatnym życiu Paula I Pshemko są parą!

Mmatysia przepis przeczytałam:tak: Rozumię, że mogę poprzestać na samych orzechach, rodzynkach i owocach kandyzowanych? Bo tak poza tym to chyba nie jest trudne i powinnam dać radę... Tak???
No pewno to ciasto to banał.Bakalie dajesz dowolne.Ja zawsze wrzucam rodzynki(2-3 rodzaje) i owoce kandyzowane a jak nie mam to trę skórkę z cytryny i pomarańczy.Zawsze piekę 2 blaszki(tzw keksówki) bo u mnie to nawet zamiast chleba do śniadania z kawką,bawarką lub herbatką cynamonowa.Pychotka:-p

reklama
No pewno to ciasto to banał.Bakalie dajesz dowolne.Ja zawsze wrzucam rodzynki(2-3 rodzaje) i owoce kandyzowane a jak nie mam to trę skórkę z cytryny i pomarańczy.Zawsze piekę 2 blaszki(tzw keksówki) bo u mnie to nawet zamiast chleba do śniadania z kawką,bawarką lub herbatką cynamonowa.Pychotka:-p
no to spróbuję... zobaczymy jaki mam talent:-D

Marzena,ja tez bylam w szoku ze Oni sa para,wydaje mi sie ze kompletnie do siebie nie pasuja:no:ale pewnie sie myle:sorry:

Wlasnie poklocilam sie z P on twierdzi ze ja tylko narzekam,no i jak moge byc zmeczona zajmujac sie dzieckiem:wściekła/y: Pajac,kurcze nic przy niej nie zrobi a madrzy sie jakby wzystkie rozumy pozjadal. Kur...... chyba zmienie orientacje...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamamatysia,jak tam pierniczki,Mati dostal choc jednego, czy za twarde chyba na razie;-)

Cześć Wam!!!

Wy pewnie już wszystkie przy drinach siedzicie :sorry:
My wróciliśmy niedawno z Radomia.
M zaczął dziś dyżur i poleciał do Rzeszowa, alw fajnie, bo wraca i tak dziś do nas i weekend ma nielotny :-)
Mam do nadrobienia 32 strony :wściekła/y:
Lecę teraz kąpać Lili i wracam do Was za jakieś pół godziny. Wolę z Wami pogadać, bo się stęskniłam więc nie wiem czy dziś wszystko nadrobię :sorry:

reklama
Kurcze mamusie nie pisalam 2 dni a tu nikt sie nie upomnial:-D:-D:-D;-)
jakos nie mialam weny oj... to ta sprzeczka z M...

no i wczoraj malinka miala te szczepienie przeciwko Swinskiej Grypie...balam sie strasznie:szok: ale ona nie plakala wcale moj Danio ja rozbawial:-D
Wieczorkiem byla strasznie marudna i nie mialam czasu tu zobaczyc co klikacie... a dzis po nocy jestem troszke zmeczona wiec tak szczerze nie chce mi sie nadrabiac....przepraszam...przeczytalam ale nie mam weny aby wam odpisac...:confused2::confused2::confused2:

kurcze zaraz zobacze kochane moje mamusie co sie tam dzieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na tej NK.....
zaraz wracam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry