reklama

Mamy majowe 2009

Eeeee ale jak do mnie przylecisz to wez pizamke bo wiesz nie chcialabym zeby moj mezol tak laske zobaczyl.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha haaa haaaaaaaaa ha ha

No po prostu umarłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ni a tak na powaznie to mi by bylo chyba nie wygodnie.....:sorry:
Że co proszę? :-D A co by cię uwierało? Bo chyba nie gumka od NIESPODNI? :-D:-D:-D

reklama
Ja się im nie dziwie, ja też wróciłam do pracy i jestm tu zdecydowanie żadziej. Ty możesz sobie pozwolić byc na forum częsciej bo piszesz równeż z pracy, a nie każdy może. Poza tym dziewczyny mają jeszcze swoich meżów w domach, wi ęc im też należy się chwilka.

a mnie najbardziej to denerwuje...jesli juz o tym piszemy...to ze Ankzoc wiedziala ze wraca do pracy i to prawie zaraz po tym jak zostala naszym moderatorem i zgodzila sie na kandydature.....:eek:
A powinna to przemyslec....
Aneteczko przeczytaj sobie co napisała Jola, bo właśnie o to mi chodzi!!! Ja wiem, że nie każdy może pisać z pracy tak jak i ja, ale trzeba pomyśleć o tym wcześniej. A męża też bym chciała mieć w domu codziennie. A właśnie teraz mój mąż siedzi obok mnie, a ja i tak piszę z Wami! A co dopiero jakby był codziennie w domu... To wtedy bez problemu wygospodarowałabym wieczorem czas, żeby zajrzeć na forum... Jakby był codziennie w domu to pewnie nie raz miałabym go dość... A sprawa nie tyczy się pracy i mężów tylko tego, że skoro podjęłam się jakiegoś zadania to się z niego wywiązuję!!!

marzena80- dziękuje za przybliżenie :-D już jestem w temacie ;-)Wow extra news z mamamatysia :laugh2: Marzena doczytuje koljne posty i jestem pod wrazeniem :-D brawo bedziesz mi pisała newslatter :-p

jola466- u nas też biało, ja się cieszę bo uwielbiam zimę w przeciwieństwie do mojego m ;-)Co do jedzenia Mai to teraz wcina z rana kaszke, na obiadek cały słoiczek (ten wiekszy), po poludniu jeszcze deserek, wiec jestem zadowolona, w sumie wcina wszystko co dostanie :laugh2:, no i kupki robi już dorosłe :-D:rofl2:

mamamatysia- no ładnie cię synuś załatwił ;-):laugh2:, a tak swoją drogą to kto zabrał ci laptopa m, czy synus??? Bo mój m też ma uczulenie na moje pisanie na bb :dry::growl:faceci, nigdy nas nie zrozumieją :cool2::wink:

monika1977, jola466, marzena80, moniqsan- wiecie co pisałam w tej sparwie już do admina ale widze ze jeszcze nie ma, nie wiem czemu, przypomne się jeszcze raz! Zreszta tak samo jak moderowanie zamknietego, ja nie mialam uprawnien i chciałam zebysmy we 3 mialy do xxxx , ale dostała tylko barmanka!!!:rofl2:

marzena80, moniqsan- bardzo chetnie odstapie wam moderowanie! Fakt wpadam tu coraz mniej ze względu na obowiązki wstaje codziennie o 5 rano , odwoze dziecko do dziadkow, jestem przed 15 po pracy u dziadkow, pozniej do domu, zakupy, obiad, czas dla dziecka siebie, meża. Cieżko jest wygospodarować czas........... nie oszukujmy się! Widzę ze macie już swoja grupkę ludzi i ciezko się wbić w temat!

Ankzoc..no to fajnie ze Majeczka powoli sie przestawila......na pewno tobie jest z tym latwiej ze wiesz ze corcia jest najedzona i zadowolona...:tak::tak:

a co do moderowania to ja ci sie wcale nie dziwie ze masz malo czasu na forum....
Zreszta ja to juz bym byla zmeczona sama praca a tu jeszcze obowiazki rodzinne....:shocked2:..tylko wiesz....Ciebie nie ma, Baramnka tez wrocila do pracy a osoba ktora jest tutaj codziennie nie dostala uprawnien....:shocked2:
No ale piszesz ze juz napisalas do administracji wiec moze cos sie wyjasni....:eek::eek:

widzę, że nie zły szum się tworzy w okół mojej osoby........ bardzo proszę która z was chce moderować , napiszę do admina i sprawa załatwiona, nie muszę na siłę się wciskać w wasze towarzystwo bo widzę, że wiele z was ma pretensje do mnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry