marzena80- dziękuje za przybliżenie

już jestem w temacie ;-)Wow extra news z mamamatysia

Marzena doczytuje koljne posty i jestem pod wrazeniem

brawo bedziesz mi pisała newslatter
jola466- u nas też biało, ja się cieszę bo uwielbiam zimę w przeciwieństwie do mojego m ;-)Co do jedzenia Mai to teraz wcina z rana kaszke, na obiadek cały słoiczek (ten wiekszy), po poludniu jeszcze deserek, wiec jestem zadowolona, w sumie wcina wszystko co dostanie

, no i kupki robi już dorosłe

mamamatysia- no ładnie cię synuś załatwił ;-)

, a tak swoją drogą to kto zabrał ci laptopa m, czy synus??? Bo mój m też ma uczulenie na moje pisanie na bb

faceci, nigdy nas nie zrozumieją

monika1977, jola466, marzena80, moniqsan- wiecie co pisałam w tej sparwie już do admina ale widze ze jeszcze nie ma, nie wiem czemu, przypomne się jeszcze raz! Zreszta tak samo jak moderowanie zamknietego, ja nie mialam uprawnien i chciałam zebysmy we 3 mialy do xxxx , ale dostała tylko barmanka!!!
marzena80, moniqsan- bardzo chetnie odstapie wam moderowanie! Fakt wpadam tu coraz mniej ze względu na obowiązki wstaje codziennie o 5 rano , odwoze dziecko do dziadkow, jestem przed 15 po pracy u dziadkow, pozniej do domu, zakupy, obiad, czas dla dziecka siebie, meża. Cieżko jest wygospodarować czas........... nie oszukujmy się! Widzę ze macie już swoja grupkę ludzi i ciezko się wbić w temat!