reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie muszę na siłę się wciskać w wasze towarzystwo bo widzę, że wiele z was ma pretensje do mnie!

Ankzoc, uważasz że te słowa:

No ankzoc jest zapracowana, nie może wygospodarować sobie czasu na pracę, dom i forum i pewnie coś trzeba byłoby z tym zrobić. To fakt :tak:

miały brzmieć jako pretensja do Ciebie ???
Zupełnie nie o to mi chodzilo.
Chyba się zdenerwowałaś na poruszony temat i źle odebrałaś to co napisałam :unsure:

aneteczka- dzieki za wsparcie :-), kazdy ma jakas swoja hierarchie wartosci!

ankzoc, mam nadzieję, że nie sugerujesz złośliwie że dla nas forum jest ważniejsze od tego, od czego dla Ciebie ważne jest mniej ? :eek:

Ja Cię rozumiem, że jesteś zaganiana i nie masz czasu, i wiadomo że wolisz ten który Ci pozostał poświęcić rodzinie a nie forum. To dla mnie zupełnie naturalne.
No i dlatego napisałam że coś trzeba z tym zrobić, bo przecież sama przyznasz, Ciebie prawie nie ma, a moderator jest potrzebny!
Ja się o moderowanie nie upominam, wcale tego nie chcę, upominam się jedynie o moderowanie agikm

reklama
marzena80- ja chetni ci oddam moderowanie, nie mam dla was czasu i nie ukrywam tego i nie trzymam sie tej funkcji nogami i rekoma! Codzienne wstawianie o 5 rano i życie w ciaglym biegu potrafi wykonczyc! W pracy też ciezko wygospodarowac mi chwile na forum, tymbardziej, ze pracuje w innym dziale i mam zupelnie inna specyfike pracy, wiec wszytskiego ucze sie od nowa.
A po poworcie do domu nie mam sumienia wziasc kompa i siedziec na forum, kiedy moje dziecko po 8 godzinach rozlaki ze mna strasznie to przezywa i nie chce sie odemnie odkleic! Ty masz mozliwosc siedzenia w pracy i chcyba tez pracujesz w roznych godzinach wiec, u ciebie jest inny rozklad dnia, dlatego nie mamy co porownywac siebie!
o znalazłam!
ja nie chcę funkcji moderowania! Przykro mi, że nie rozumiesz o co chodzi w całej sprawie. chodzi o to, że Aga nie jest moderatorem!!! Nie wiem może Moniq chce być moderatorem, ale nie posądzam jej o takie pierdoły!
Ja pracuje popołudniami od poniedziałku do czwartku, piątek mam wolny, ale w soboty i niedziele pracuje rano. I tu nie chodzi o Ciebie!!! Rozumiesz to??? Tu chodzi o to, że Aga - jedyna która tu jest co dzień - nie jest moderatorem i chcemy wiedzieć dlaczego???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry