mamamatysia
Fanka BB :)
Wrzucam linka IRobota:
iRobot Roomba
Gościu poszedł.Otwieram wino.Mamstud jesteś tu???
Wasze zdrówko.
iRobot Roomba
Wasze zdrówko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie...No mnie się zrobiło trochę przykro bo nie napisałam chyba oskarżającego posta (w moim odczuciu), tylko po prostu podkreśliłam istotę sytuacji w której się znajdujemy
![]()
no właśnie...Poprostu napisalysmy to co myslimy a to chyba jest fer..po to jest forum....![]()
i co kupiliście ?Wrzucam linka IRobota:
iRobot Roomba
Wasze zdrówko.
Łojezu jakoś inaczej go sobie wyobrażałamWrzucam linka IRobota:
iRobot Roomba
Wasze zdrówko.
a to takie maleństwo.....fajowy... i co zdecydowaliście się?

nie muszę na siłę się wciskać w wasze towarzystwo bo widzę, że wiele z was ma pretensje do mnie!
No ankzoc jest zapracowana, nie może wygospodarować sobie czasu na pracę, dom i forum i pewnie coś trzeba byłoby z tym zrobić. To fakt![]()

aneteczka- dzieki za wsparcie :-), kazdy ma jakas swoja hierarchie wartosci!

o znalazłam!marzena80- ja chetni ci oddam moderowanie, nie mam dla was czasu i nie ukrywam tego i nie trzymam sie tej funkcji nogami i rekoma! Codzienne wstawianie o 5 rano i życie w ciaglym biegu potrafi wykonczyc! W pracy też ciezko wygospodarowac mi chwile na forum, tymbardziej, ze pracuje w innym dziale i mam zupelnie inna specyfike pracy, wiec wszytskiego ucze sie od nowa.
A po poworcie do domu nie mam sumienia wziasc kompa i siedziec na forum, kiedy moje dziecko po 8 godzinach rozlaki ze mna strasznie to przezywa i nie chce sie odemnie odkleic! Ty masz mozliwosc siedzenia w pracy i chcyba tez pracujesz w roznych godzinach wiec, u ciebie jest inny rozklad dnia, dlatego nie mamy co porownywac siebie!